2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Wellness részleg kialakítása kicsi lakásokban

Wellness részleg kialakítása kicsi lakásokban

A kikapcsolódás egy igen kellemes módja a wellness. A legtöbben ezt a szolgáltatást az erre specializálódott szállodákban veszik igénybe, de vannak olyanok is, akik az otthonukban tudnak néhány – a lazulás elősegítésére alkalmas – készüléket.

Ha arról beszélünk, hogy otthon is milyen játszi könnyedséggel ki lehet alakítani egy wellness részleget, sokan csak legyintenek, hogy túl kicsi ehhez a lakás, majd ha nagyobba költözik, akkor kezd el ilyeneken gondolkodni. Azonban nem kell erre sokat várni, hiszen kaphatóak olyan eszközök, melyekkel a kisebb méretű lakásokban is létrehozható egy efféle relaxációs sarok.

Mini masszázsmedencék

Egy hagyományos masszázsmedence a terjedelmes méretével és a tekintélyes súlyával nem éppen a kis lakások számára ideálisak. Azonban vannak olyan mini méretű jakuzzik, melyeket kifejezetten ezekre a helyzetekre találtak ki. A SpaTrendnél kapható mini masszázsmedencék jellemzően 2 férőhellyel rendelkeznek, illetve egy fekvőhely is található bennük. Párok számára ideális megoldás. Mivel akár a hálószobában is elhelyezhető, az esti romantikázás helyszíne biztosított.

A főbb funkcióiban nem különbözik a mini jakuzzi a hagyományostól, hiszen ugyanúgy fúvókák biztosítják a masszázst, és az egészségügyi pozitív hatásai is megegyeznek a hagyományos kivitel által nyújtottakkal.

A hagyományos jakuzzik számára rendszerint az áramhálózatra külön csatlakozást kell biztosítani. Ezzel szemben az apró medence rendelkezik villásdugóval, vagyis normál hálózati konnektorról működtethető.

Gőzkabinok

A gőzkabinok testesítik meg a modern gőzfürdőket. Ezek jellemzően még a legkisebb garzonok fürdőszobáiban is elférnek. Vásárláskor csupán arra ügyeljünk, hogy olyan típust válasszunk, amelyik rendelkezik zuhanyfejjel, így a gőzkabin lesz egyben a zuhanyfülkénk is.

A gőzkabin a masszázsmedencéhez hasonlóan számos pozitív hatással bír. Többek között oldja a stresszt, lazítja az izmokat, elősegíti a regenerálódást, segít a szív- és érrendszer egészséges működésében, enyhíti a légzőszervi betegségek tüneteit, serkenti a méregtelenítést, valamint hidratálttá teszi a bőrünket.

A gőzkabint ráadásul nem csak lazításra használhatjuk, hanem rendszeres használatával javulást érhetünk el az alvásproblémák kezelésében, a hőmérsékletváltozásokkal és frontokkal szembeni érzékenység esetében, segít a megfázás megelőzésében, és a súlycsökkentési törekvéseinket is támogatja.

Ha a te lakásod is kicsi, de ennek ellenére szeretnél megoldást találni a wellness részleg kialakítására, nézz szét a SpaTrend webshopjában, ahol mini masszázsmedencék és gőzkabinok széles választékával várják az oldalra látogatókat!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek