2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Vandálok és színes füst lepte el Pápát

A Dunántúl második legnagyobb temploma előtti teret, zöld füst lepte el a Pápa-Győr meccs után. Erőt demonstrálni vagy polgárt pukkasztani volt a cél?

Pár százan elkísérték csapatukat Győrből is a szombati mérkőzésre. Ha már itt jártak megmutatták magukat. A legnagyobb közösségi oldalon folyik az adok-kapok,alakulnak a szekértáborok. Egyaránt hozzá szólt már győri és pápai,idősebb és fiatalabb,bulizós és műemléket védő. Gyűlnek a vélemények, a képet is megosztották már többen.
Nem ítélkeznék,de egy aprócska véleményt én is odabiggyesztenék a kommentek közé: ez egy zömében keresztény ország. Szerintem nem nagyszombaton,a legnagyobb keresztény ünnep előtt egy nappal a Dunántúl második legnagyobb temploma előtt és annak környékét megcsúfítva kéne,ezt a színes koreográfiát bemutatni-megbotránkoztatva ezzel jó érzésű embereket.
Mi volt a cél és a motiváció? Erőt demonstrálni vagy polgárt pukkasztani? Nem hinném,hogy megmozdulásuk beilleszthető lenne a feltámadási körmenetbe. Meggyőződésem,hogy civilizált ember nem tesz ilyet,sem ilyenkor,sem máskor.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek