2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Vajon Észak-Magyarország rejti hazánk legszebb autós útvonalát?

Vajon Észak-Magyarország rejti hazánk legszebb autós útvonalát?

Egy különleges kezdeményezésnek hála erre hamarosan fény derülhet. Ehhez viszont az Ön véleményére  is szükség van!  

Az ismert multinacionális olajvállalat közelmúltban közzétett rendhagyó felhívásában szeretné összegyűjteni a legszebb és legizgalmasabb hazai autós útvonalakat, amelyek majd egy nemzetközi összeállítás részeként bekerülhetnek a világ 100 legszebb útvonalai közé. Ebből az összeállításból pedig természetesen Észak-Magyarország legszebb útvonalai sem hiányozhatnak. Itt a remek alkalom tehát, hogy Ön is megmutassa, régiónk különleges tájain autózni feledhetetlen élmény!
Ehhez nincs más teendője, mint október 15-ig nevezni kedvenc magyarországi autós útvonalát a verseny honlapjára, a www.shell.hu/legizgalmasabbautosutak honlapra feltöltött egyetlen fotóval vagy videóval, majd megosztani azt a közösségi médiában.
A felhívásra már több útvonal is érkezett régiónkból – például a Bükki Nemzeti Park közeléből, vagy Salgótarján mellől – amelyek várják a támogató szavazatokat, hogy biztosan bekerüljenek a legjobb hazai útvonal-válogatásba. Régiónk csodálatos tájai azonban korántsem merülnek ki ebben a néhány példában, érdemes tehát mindenkinek nevezni saját kedvencét!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…