2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Vagány ruhatár rocker hölgyeknek

Szívesen hordasz vagány, rockos öltözéket a mindennapokban is? Kedveled az egyedi filmes pólókat? Bármelyik kérdésre igen a válaszod, jó helyen jársz. Mai cikkünkben bemutatjuk azokat a ruhadarabokat és egyéb kiegészítőket, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen igazi rocker csaj ruhatárából sem.

Milyen a vagány rocker stílusú öltözködés?

A vagány rockos stílusú ruhatár alapszíne a fekete, de természetesen bátran kombinálhatod a feketét élénkebb, vidámabb színekkel is. A közkedvelt fekete alapszín mellett jellemző az egyéb sötét színek használata is, így például sötétkék vagy khaki zöld.

A rockos stílusú ruhatár egyik alapdarabja az acélbetétes bakancs, de nyugodtan viselhetsz vagány magas szárú tornacipőt is. A rockeres megjelenéshez hozzátartozik a zenekaros pólók, pulóverek vagy éppen filmes pólók viselése. A pólót, pulóvert felveheted menő szakadt vagy szegecses farmerrel, esetleg bőrnadrággal. Hűvösebb időben jó választás a szegecses bőr- vagy farmerkabát viselése.

Kiegészítők tekintetében a legnépszerűbb darabok a felvarrók, jelvények, láncok, övek, táskák és különböző rockos ékszerek. Igen kedveltek a fémből készült díszítőelemek is, a különböző szegecsek és tüskék, melyek akár farmeren, kabáton, övön is használhatóak díszítésre.

Tűnj ki a tömegből egyedi filmes pólóval

Szereted a fantasy-horror vígjátékokat? Te is azok közé tartozol, akik minden évben újra megnézik a Karácsonyi Lidércnyomás vagy éppen a Szörnyecskék című filmeket? Esetleg élsz-halsz Cinderelláért, netalán Szörnyelláért?

Tedd egyedivé megjelenésed filmes póló viselésével! Ezeket a pólókat kombinálhatod szakadt farmerrel, bőrkabáttal, tornacipővel is. A pólók kiválasztásánál figyelj a minőségi anyagválasztásra, válassz pamutból készült darabokat. Viselhetsz hosszított fazonú, nőiesebb vonalvezetésű pólót vagy bővebb kialakítású pólókat is. Fontos, hogy olyan áruházból vásárolj, ahol kizárólag eredeti, jogtiszta termékeket forgalmaznak.

Az igazán egyedi megjelenésért feldobhatod öltözékedet kiegészítőkkel is. Egy vagány karkötő, nyaklánc, szegecses öv, és máris kész az egyedi rockos megjelenés.

Vagány, mégis nőies darabok

Fontos, hogy megtaláld a saját stílusod, hiszen csak így fogod jól érezni magad a bőrödben. Nincs kőbe vésve, hogy csak fekete holmikat viselhetsz. Kombinálhatod a színeket saját ízlésed szerint.

Ha nőiesebb megjelenést szeretnél elérni, szerezz be csipkével kombinált, elegánsabb felsőket is. Bátran viselj dekoltált, szélesebb nyakkivágású darabokat.

A csipkével kombinált női rockos felsők amellett, hogy vagányságot sugároznak megcsillantják a benned rejlő ízig-vérig nőt is. A glam rock stílus tökéletes választás, hiszen a benned rejlő női lágyság mellett az erőd és határozottságod is képviselik.

A nőies glam rock felsők széles választékából válogathatsz, melyeket gótikus elemek is díszítenek, így például: koponya, kereszt, rózsa, szív, angyalszárny stb. szerepel egy-egy ilyen darabon./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek