2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Tiszta gyermekcipő a legkisebb lábaknak

A gyermekek cipőinek tisztán tartása különösen fontos, viszont nem egyszerű feladat, hiszen a legkisebbek előtt nincs akadály. De az sem könnyíti meg a feladatot, ha a lábbeli bőrből készült.

Hogyan lehet megóvni a bőrből készült cipőket?

A bőrből készült cipők és szandálok ára a legkevésbé sem mondható csekélynek, abban az esetben pedig főleg nem, ha gyermekének supinált lábbelire van szüksége. Éppen ezért ezek a cipők és szandálok a szokásosnál is körültekintőbb védelmet igényelnek. A Lurkócipő minőségi gyermekcipőket forgalmazó webáruház munkatársai elárulták nekünk, hogyan érdemes tisztítani a kiscipőket, hogy sokáig szépek és hordhatóak maradjanak.

Hogyan lehet megóvni a bőrből készült cipőket?


Megfelelő tisztítás lépésről lépésre

A bőr olyan természetes anyag, amely kellemes szellőzést biztosít a lábnak, viszont az időjárás és a környezeti hatások idővel megmutatkozhatnak rajta. Tisztításukra a mosógép teljesen alkalmatlan, de bő vízzel sem szabad mosni őket. A szárításuk is lassan kell, hogy történjen, ezért a szárítógép sem megengedett. A különféle impregnálószerek sem használnak a külalakjuknak.



– A gyermekek cipőjébe sok minden belekerülhet, főleg játszótér után. A homokot és az apróbb köveket természetesen először ki kell önteni.
– A cipő külső részét először száraz, majd nedves törlőkendővel vagy ronggyal kell óvatosan megtisztítani.
– Következhet a cipőápoló, de még előtte érdemes átkenni valamilyen olajos anyaggal, például olívaolajjal vagy babaolajjal. Bőrszandál tisztításakor figyelni kell arra, hogy a belseje érintetlen maradjon.
– Miután teljesen megszáradt, nem árt még egyszer áttörölgetni a szebb hatás érdekében.
– A cipő belsejének tisztítása is hasonló módon történik. Száraz ronggyal érdemes áttörölni, hogy az egyes szennyeződéseket, mint például a homok vagy a por, el lehessen távolítani.
– A következő pont a gyerekcipő vagy szandál fertőtlenítése, a gyermekek lába nyáron könnyen beleizzadhat egy amúgy jól szellőző cipőbe is.

Nemcsak az ápolás fontos, de a jó minőségű gyermekcipő is

A kiscipők megfelelő tisztításán túl az is kiemelten fontos, hogy milyen lábbeli kerül a legkisebbek lábára, hiszen még fejlődésben vannak. A Lurkócipő webáruház minőségi, bőrből készült, hagyományos és supinált gyermekcipők és gyermekszandálok forgalmazásával foglalkozik, de a kínálatukban csizmák is megtalálhatóak. Termékeik főként magyar gyártóktól származnak, a legjobb színvonalon. A kis lábak a legjobb védelmet érdemlik, hogy a gyermekek csak a játékra és a felhőtlen, vidám gyermekkorra koncentrálhassanak.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek