2021. 12. 9. csütörtök

Natália
1 EUR 368 HUF
1 GBP 430 HUF

Tiszta gyermekcipő a legkisebb lábaknak

A gyermekek cipőinek tisztán tartása különösen fontos, viszont nem egyszerű feladat, hiszen a legkisebbek előtt nincs akadály. De az sem könnyíti meg a feladatot, ha a lábbeli bőrből készült.

Hogyan lehet megóvni a bőrből készült cipőket?

A bőrből készült cipők és szandálok ára a legkevésbé sem mondható csekélynek, abban az esetben pedig főleg nem, ha gyermekének supinált lábbelire van szüksége. Éppen ezért ezek a cipők és szandálok a szokásosnál is körültekintőbb védelmet igényelnek. A Lurkócipő minőségi gyermekcipőket forgalmazó webáruház munkatársai elárulták nekünk, hogyan érdemes tisztítani a kiscipőket, hogy sokáig szépek és hordhatóak maradjanak.

Hogyan lehet megóvni a bőrből készült cipőket?


Megfelelő tisztítás lépésről lépésre

A bőr olyan természetes anyag, amely kellemes szellőzést biztosít a lábnak, viszont az időjárás és a környezeti hatások idővel megmutatkozhatnak rajta. Tisztításukra a mosógép teljesen alkalmatlan, de bő vízzel sem szabad mosni őket. A szárításuk is lassan kell, hogy történjen, ezért a szárítógép sem megengedett. A különféle impregnálószerek sem használnak a külalakjuknak.– A gyermekek cipőjébe sok minden belekerülhet, főleg játszótér után. A homokot és az apróbb köveket természetesen először ki kell önteni.
– A cipő külső részét először száraz, majd nedves törlőkendővel vagy ronggyal kell óvatosan megtisztítani.
– Következhet a cipőápoló, de még előtte érdemes átkenni valamilyen olajos anyaggal, például olívaolajjal vagy babaolajjal. Bőrszandál tisztításakor figyelni kell arra, hogy a belseje érintetlen maradjon.
– Miután teljesen megszáradt, nem árt még egyszer áttörölgetni a szebb hatás érdekében.
– A cipő belsejének tisztítása is hasonló módon történik. Száraz ronggyal érdemes áttörölni, hogy az egyes szennyeződéseket, mint például a homok vagy a por, el lehessen távolítani.
– A következő pont a gyerekcipő vagy szandál fertőtlenítése, a gyermekek lába nyáron könnyen beleizzadhat egy amúgy jól szellőző cipőbe is.

Nemcsak az ápolás fontos, de a jó minőségű gyermekcipő is

A kiscipők megfelelő tisztításán túl az is kiemelten fontos, hogy milyen lábbeli kerül a legkisebbek lábára, hiszen még fejlődésben vannak. A Lurkócipő webáruház minőségi, bőrből készült, hagyományos és supinált gyermekcipők és gyermekszandálok forgalmazásával foglalkozik, de a kínálatukban csizmák is megtalálhatóak. Termékeik főként magyar gyártóktól származnak, a legjobb színvonalon. A kis lábak a legjobb védelmet érdemlik, hogy a gyermekek csak a játékra és a felhőtlen, vidám gyermekkorra koncentrálhassanak.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum