2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Tervezz tökéletes lánybúcsút!

Férjhez megy a barátnőd, és rád hárul a lánybúcsú megszervezése? Szívesen vállalod, hogy örömet szerezz, de ötlet hiányában nehéz feladatnak bizonyul? Akkor maradj velünk, és lássunk néhány izgalmas ötletet, amivel garantáltan nem foghatsz mellé!

A lánybúcsú elsősorban a menyasszonyról kell, hogy szóljon, hiszen az ő nagy napja előtt kerül rá sor. Ő az ünnepelt, az ő utolsó szabad estéje “szingliként”. Éppen ezért fontos, hogy lehetőleg mindenben tartsátok szem előtt a kívánságait. Persze lehet ötvözni a saját ötletekkel, de semmiképp ne legyenek olyan elemek, amiktől idegenkedik vagy épp kényelmetlenül érezné magát.

Igényfelmérés

Első lépésként fel kell mérni az igényeket a lánybúcsúra vonatkozóan. Bátran beszélgessetek, hogy kinek milyen az ideális lánybúcsú, azaz mit is szeretne leginkább csinálni. A leggyakoribb ötletek közé tartozik egy limuzinozás és buli a város valamelyik szórakozóhelyén, esetleg egy többnapos kirándulás az ország bármely pontjára. Sőt akár borospince-látogatás vagy épp egy házibuli a csajokkal ugyanúgy megoldható, mint bármi más.

Amennyiben megvolt a beszélgetés, akkor a legjobb, ha mielőbb készítetek egy kalkulációt, amiben minden várható költség helyet kap. Ezt sokan kifelejtik a szervezésből, hiszen nem tűnik annyira kézenfekvőnek, pedig enélkül szinte lehetetlen eredményesen megszervezni a lánybúcsút. Természetes, hogy minden eshetőség más összegű lesz, így ha megvan az esemény jellege, utána bátran lehet kalkulálni.

Nagyban meghatározhatja a bulit az is, hogy milyen dátumra szervezitek. Mindenképp hagyjatok elegendő időt arra, hogy felkészüljetek és mindenki tudjon róla, akinek ott kell lennie.

Döntéshozatal

Elég furcsán hangozhat, de ahogy minden jelentős eseménynek, ennek is kell, hogy legyen egy főszervezője, akinek a kezében összefut minden szál. Ebben persze nem baj, ha van 1-2 ember, aki segít és megosztja a véleményét, de nagyon fontos, hogy ne annyian csináljátok, ahányan vagytok. Ez könnyen feszült helyzeteket teremt a csapaton belül.

A legjobb, ha papírra vetitek az ötleteket és összegzitek, hogy mik is várnak rátok. Arra ügyeljetek, hogy ne a ti igényeitek szerint történjenek a dolgok. Tehát ha a menyasszony nem akar vetkőzős srácokat, akkor vessétek el a lehetőséget. A létszám is jócskán befolyásolja a költségeket, így mindenképp számoljatok utána.

A dekorációt érdemes minél előbb beszerezni, de a legjobb, ha online teszitek, mivel akkor minden egyben van egy helyen, és még a szállításon is spórolhattok. A legjobb, ha körülnéztek a DekorPlaza.hu webáruházban, ahol akár akciós lánybúcsús csomagok közül is válogathattok, mint például a virágkoszorúk, különböző méretű és formájú lufik, fejdíszek, de akár fotókellékek is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…