2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Te meddig jutnál fizetőeszköz nélkül?

Egyetemisták jelentkezését várják az életre szóló kalandra

Budapest, Magyarország. Elindult a jelentkezés a Red Bull Can You Make It? 2020 versenyre. Február 17-ig azoknak a félelmet nem ismerő, kreatív egyetemistáknak a jelentkezését várják a szervezők, akik szívesen belevágnának egy életre szóló kalandba. A verseny résztvevői ezúttal is három fős csapatokban vehetik nyakukba Európát. A cél, hogy eljussanak Berlinbe, miközben pénz helyett kizárólag Red Bullt használhatnak fizetőeszközként. Te bevállalnád?

Csapatmunka, kreativitás és eltökéltség. Erről szól a Red Bull Can You Make It?, 2020 március 9-én pedig kiderül, kik azok a bevállalós egyetemisták, akik próbára tehetik magukat az egyhetes európai kalandtúrán.

2020. április 21-én a világ 60 országából kiválasztott 200 csapat Európa öt nagyvárosából – Amszterdamból, Barcelonából, Budapestről, Koppenhágából és Milánóból – vág neki az életre szóló utazásnak. A szabályok értelmében minden versenyzőnek meg kell válnia a nála lévő készpénztől, hitelkártyáktól, valamint mobiltelefontól, és mindössze egy hét áll rendelkezésükre, hogy eljussanak a berlini célállomásig. A klasszikus fizetőeszközök helyett a diákok csak Red Bullal fizethetnek mindenért, amire az út során szükségük lehet: ételért, szállásért, utazásért és a feledhetetlen élményt garantáló kalandokért.

A csapatok saját maguk tervezik meg útvonalukat, amely során érinteniük kell számos európai városban elhelyezett ellenőrzőpontot (ahol fizikai és szellemi erőpróbák várják majd őket). Ez idő alatt az úgynevezett kalandlistájukon szereplő feladatokból a lehető legtöbbet kell teljesíteniük, miközben az útjukról készített fotók és videók megosztásával gyarapítaniuk kell az online követőtáborukat. Az egyhetes út során a csapatoknak minimum hat ellenőrzőpontnál kell becsekkolniuk, még mielőtt elérnék a berlini célvonalat.

2020-ban folytatódik tehát a Red Bull Can You Make It?, amely két évvel ezelőtt 198 csapat számára okozott életre szóló élményeket.

Azon gondolkozol, TE hogyan lehetnél részese a történetnek?

lépés: Gyűjts magad mellé két barátot! Fontos, hogy mindhárman aktív egyetemi hallgatók legyetek.

lépés: Készítsetek egy legfeljebb egyperces videót, amelyben bebizonyítjátok a zsűrinek, hogy ott a helyetek a versenyen. Ezt töltsétek fel a www.redbullcanyoumakeit.com weboldalra 2020. február 17-ig! Mindenképp mutassátok meg, miben vagytok kiemelkedők. Akrobaták vagy éppen matekzsenik vagytok? Idegen nyelveket beszéltek vagy esetleg olyan képességgel bírtok, amiről senki se tud? Ezek mind olyan dolgok, amelyek alapján ti lehetettek a tökéletes választás, hogy bevegyétek Európát, mindössze pár doboz Red Bull segítségével.

lépés: Dőlj hátra, kicsit relaxálj, de azért ne feledkezz meg a versenyről se. A barátok, családtagok támogatása most mindennél fontosabb lesz, hiszen az országonként legtöbb szavazatot bezsebelő csapatok tutira ott lesznek a döntőben. A szavazás lezárását követően viszont a zsűri dönti el, hogy a legjobbak közül kik lesznek azok, akik nyakukba vehetik Európát. A kiválasztott csapatok ezután az öt nagyvárosba veszik az irányt, hogy nekivágjanak a kalandnak. A mai naptól akár te is versenybe szállhatsz és egyike lehetsz a befutó csapat tagjainak.

Látogass el a https://canyoumakeit.redbull.com/hu-hu oldalra a részletekért, és jelentkezz 2020. február 17-ig!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…