2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Sokgyermekes családok is szorult helyzetbe kerülhetnek a járvány idején.

Sokgyermekes családok is szorult helyzetbe kerülhetnek a járvány idején.

Szerencsére vannak olyanok, akik kifejezetten a nagycsaládosok megsegítésére specializálódnak, ami az ünnepekkor létszükséglet lehet. Ha például egy kereső szülő elvesztette az állását, bizony nemcsak az ajándékok, hanem az ünnepi menü is kérdésessé válhat.

A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete több, mint 150 családot támogat a XV. kerületben, 331 kiskorú gyermeket beleértve. Segítenek továbbá időseknek és gyermeküket egyedül nevelő szülőknek is!

Hatalmas örömet szereztek sok-sok gyermeknek azáltal, hogy karácsonyra gyűjtést szerveztek, és a gyermekek kívánságlistáit sok-sok adományozó szervezet, egyház és magánszemély teljesítette!

Most az év végén szintén fordulhatnak hozzájuk a nagycsaládosok, hisz gondoskodnak az ünnepi menüről!

A Szcientológia önkéntes lelkészek, akik már a gyerekek karácsonyi kívánságlistájából is teljesítettek párat, most egy rakomány virslit, mustárt, tojást, üdítőt, finomságokat és óriás kenyereket vittek az újpalotai egyesületnek, hogy adományukkal hozzájáruljanak a 2020-as év boldogabb lezárásához!

Néhány gyermek már az adomány átadásánál jelen volt az egyesületnél, és lehetett látni a tekintetükben, hogy óriási örömöt okoz a számukra, amikor ajándék érkezik.

Így lehet összefogással sok-sok család szilveszterét és újévét szebbé tenni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum