2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Sétatéri esték teszik hangulatosabbá a belvárost

Sétatéri esték teszik hangulatosabbá a belvárost

Pécsett nem telhet úgy el a nyár, hogy ne kortyolnánk bele egy hűsítő italba a sétatéri gesztenyefák alatt! Augusztus 16–23. között, a Sétatéri esték keretében újra ínycsiklandó illatok, finom borok és ételkülönlegességek várják a gasztronómia szerelmeseit.

A belváros már augusztus 7-től felpezsdült, hiszen Pécs idén nyáron új programsorozat indított Múzeum Utca Plusz néven. Ennek keretében augusztus 16-ig változatos programok várják a látogatókat a Káptalan utcában.

A Sétatéri esték arról gondoskodik, hogy ezt követően is pezsegjen a belváros, amihez nagyban hozzájárul a Pannon Filharmonikusok két ABBA-koncertje augusztus 16-án, valamint az augusztus 20-ai programok.
Kitelepülőkből sem lesz hiány augusztus 16–23. között, minden nap 16.00-24.00 között várják a látogatókat közel 30 standdal. A gasztronómia területén az ételudvarok jól megszokott kínálatának végigkóstolása után a borászatok nedűi csábítják a vendégeket. Sokszínű portékák közül válogathatnak a kézműves termékek iránt érdeklődők: többek között egyedi lakberendezési tárgyak, zsonglőrjátékok, reformédességek és ékszerek szerepelnek a kínálatban.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum