2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Sétatéri esték teszik hangulatosabbá a belvárost

Sétatéri esték teszik hangulatosabbá a belvárost

Pécsett nem telhet úgy el a nyár, hogy ne kortyolnánk bele egy hűsítő italba a sétatéri gesztenyefák alatt! Augusztus 16–23. között, a Sétatéri esték keretében újra ínycsiklandó illatok, finom borok és ételkülönlegességek várják a gasztronómia szerelmeseit.

A belváros már augusztus 7-től felpezsdült, hiszen Pécs idén nyáron új programsorozat indított Múzeum Utca Plusz néven. Ennek keretében augusztus 16-ig változatos programok várják a látogatókat a Káptalan utcában.

A Sétatéri esték arról gondoskodik, hogy ezt követően is pezsegjen a belváros, amihez nagyban hozzájárul a Pannon Filharmonikusok két ABBA-koncertje augusztus 16-án, valamint az augusztus 20-ai programok.
Kitelepülőkből sem lesz hiány augusztus 16–23. között, minden nap 16.00-24.00 között várják a látogatókat közel 30 standdal. A gasztronómia területén az ételudvarok jól megszokott kínálatának végigkóstolása után a borászatok nedűi csábítják a vendégeket. Sokszínű portékák közül válogathatnak a kézműves termékek iránt érdeklődők: többek között egyedi lakberendezési tárgyak, zsonglőrjátékok, reformédességek és ékszerek szerepelnek a kínálatban.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…