2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

„Jót tenni jó!”

Ez az idézet BÖJTE CSABA Testvértől származik. A Dévai Szent Ferenc Alapítványt vezető nemzetközileg ismert, elismert és tisztelt ferences rendi szerzetes SZEPTEMBER 30-ÁN vasárnap HARSÁNYBA LÁTOGAT, és a római katolikus templomban 10 órai kezdettel szentmisét mutat be.

A Böjte Csaba által létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben sanyarú körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása. Ma már több ezer gyermek nevelkedik Csaba testvér otthonaiban. A harsányi önkormányzat, a helyi Római Katolikus Egyházközség és a Szent Ferenc Kistestvérei Szerzetesközösség a látogatással egybekötve NAGYSZABÁSÚ ADOMÁNYGYŰJTÉST SZERVEZ AZ ÁRVÁK MEGSEGÍTÉSÉRE!

A szervezők a hónap utolsó napjára kitűzött rendezvényen minél több ember részvételére és jó szándékú segítségére, támogatására számítanak a nemes cél érdekében!

További információ:
Szabó Gergely
polgármester
Harsány

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…