2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Nemcsak az éttermek fognak össze a mentősökért

Nemcsak az éttermek fognak össze a mentősökért

Több mentős társaságnak adományoztak

A pandémia miatt most még megfeszítettebb a mentősök munkája. Ők azok, akik mindig is híresek voltak a feltétel nélküli azonnali segítségről. A Szcientológia önkéntes lelkészek egyik jellemzője, hogy nem fordítják el a fejüket akkor, amikor baj van, ahogy ezt az egyházuk alapítója, L. Ron Hubbard tanítja.

Az elmúlt egy évben az önkéntes lelkészek a rászorulók mellett támogattak mentősöket is. Megtudták, mire van a leginkább szükségük, majd adománygyűjtést szerveztek erre, és átadták a mobil EKG-t, vérnyomásmérőt, kötszereket és fertőtlenítő szereket.

A múlt héten egy fővárosi mentős társaságnak adományoztak lélegeztetéshez szükséges orvosi eszközöket, egy rakomány kéz- és felületfertőtlenítőt, maszkot és gumikesztyűt, a héten pedig egy vidéki készenléti mentős csapatnak vittek szintén fertőtlenítőket, gumikesztyűket és orvosi eszközöket. Az utóbbi mentős csapat vezetője úgy döntött, adományukból továbbad négy háziorvosnak pulzusmérőt, illetve két általános iskolának fertőtlenítőket.

Ez is jó példa arra, hogy miként terjed az összefogás és segítség.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum