2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nagycsaládból a nagyvárosi színházba

Egy miskolci kislány kívánságát teljesítette a Nők Lapja Café egyik olvasója, a Harangozó Gyula-Díjas volt táncos, Kopeczny Kata. A 33 kívánság keretén belül Pém Sári régi vágya vált valóra, amikor egy igazi kortárs balett előadást nézhetett végig Budapesten. A jótékonysági akció során a Nők Lapja Café olvasói országszerte 33 beteg, vagy hátrányos helyzetű gyermeken segíthetnek felajánlásaikkal.

A 14 éves lány rajong a balettért, sőt zárkózott gyermekként számára a tánc az, amiben igazán felszabadulhat. „Azért szeretnék egy modern előadást nézni, mert több hírt hallottam arról, hogy milyen, de személyesen is szívesen megtapasztalnám” – írta a Nők Lapja Cafénak Sári, aki a „jó tündérnek” hála, végül felutazhatott a Szegedi Kortárs Balett egyik fővárosi előadására.
Vele tartott édesanyja is, aki amellett, hogy nyolc gyermeket nevel, a még náluk is nehezebb helyzetben lévő családokon próbál segíteni. A 33 kívánság akciójában Kopeczny Kata látta vendégül és ajándékozta meg Sáriékat egy feledhetetlen nappal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek