2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Miss Colours Hungary 2012

Kiválasztották az első magyar kerekesszékes szépségverseny döntőseit!

Az Érthetően Az Egészségért Alapítvány és a Colours Rehab Kft. szervezésében, 2012. február 25-én a Larus Rendezvényközpontban rendezik meg az első magyar kerekesszékes szépségversenyt,  Miss Colours Hungary 2012 néven. A szépségversenyre jelentkező, az előválogatás során továbbjutott hölgyek közül a zsűri február 5-én személyes interjú keretében kiválasztotta a nyolc döntőst, akik elkezdik a felkészülést.

 

 

A Larus Rendezvényközpontban megrendezett válogatáson a Miss Colours Hungary szépségverseny nevében Pataki Zita köszöntötte a versenyzőket. A rendezvény háziasszonya ismertette a jelentkezőkkel a válogatás szempontjait, amelyek a megjelenés és kisugárzás mellett a hölgyek rátermettsége, elhivatottsága, valamint kommunikációs készsége voltak. A zsűri fontos részleteket tudhatott meg a versenyzők céljairól, elképzeléseiről, és arról, hogy mihez kezdenének a királynői titulussal járó ismertséggel. Ez azért is fontos, mivel a győztes a nyereményeken felül egy évig nagykövetként képviseli a kerekesszékeseket, illetve felkérés alapján részt vesz majd promóciós és jótékonysági rendezvényeken.

Lakatos Márk külföldi munkája miatt nem tudott jelen lenni, de a többi zsűritag személyesen is megismerhette az előválogatás során tovább jutott tizenhat versenyzőt, akik közül a nap végére kiválasztották a nyolc döntőst. A zsűri meghatározott szempontok mentén vizsgálta a hölgyeket, de az egyes zsűritagoknak megvoltak a kiemelt szempontjai is. Kazány Tibor, a Miss Colours Hungary ötletgazdája azt vizsgálta, hogy milyen a lányok kommunikációs készsége, és a versenyzők személyes indíttatásáról érdeklődött. Magony Szilvia a megjelenést, a külső és belső összhangot figyelte, illetve arra volt kíváncsi, mit gondolnak a
versenyzők a királynői szerepkörrel járó nagyköveti feladatokról, mire szeretnék fölhívni a figyelmet az ezzel járó munka során. Fiala de Gábor fotóművész számára az arc és a megjelenés mellett kiemelten fontos szempont volt, hogy mennyire fotogének a lányok. Murga György, a Larus Rendezvényközpont üzletág igazgatója a többi szempont mellett rendezvényszervezői szemmel is vizsgálta a versenyzőket, hogy kiderüljön, hogyan készülne fel és szerepelne a felkért hölgy egy promóciós megjelenés során.

A versenyzők felkészítése, profi szépségipari szakemberek segítségével, 2012. február 7-24. között zajlik. Ebben az időszakban Budapesten, előre egyeztetett időpontokban és helyszíneken kerül sor a ruhapróbára, smink és frizura próbára, valamint a színpadi koreográfia betanítására.

A nyolc döntős hölgyről február 13-tól lehet szavazni a www.misscolours.com oldalon, ugyanis a Miss Colurs Hungary 2012 szépségkirálynő választáson, az interneten érkezett voksok és a rendezvényen résztvevők szavazatainak összesítésével megválasztják a közönségdíjas hölgyet is.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ha lemaradtál vagy kimaradtál
Bizonyára sokan vannak azok, akik a február 15-i megadott határidőig nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, most mégis úgy döntenek, hogy szeptem…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…