2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Milyen a masszív ágykeret?

Kinek mi jut eszébe akkor, ha meghallja azt, hogy ágy? Egy kényelmes fekhely, ahol kedvünkre heverészhetünk? Egy strapabíró, pihenésre alkalmas berendezés? Valószínűleg ezek közül az egyik jutott az eszébe a kedves olvasónak is, bár a gyártók és a forgalmazók szemében egészen mást jelent.

Ők általában egy masszív ágykeretet látnak lelki szemeik előtt, amihez minden esetben hozzátartozik egy kényelmes és megfelelő alátámasztást nyújtó matrac. Ezzel, akárhonnan nézzük sem lehet vitatkozni, hiszen sokkal kényelmesebben alszunk egy ilyen ágyon, mint mondjuk egy kinyitható kanapén.

A választás szempontjai

Mikor fekhelyet választunk, akkor van néhány igen fontos kérdés, amik nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a megfelelőt kiválasszuk. Például ilyen, hogy mekkora helyre szeretnénk elhelyezni az új, masszív ágykeretet a matraccal. Az sem utolsó, hogy milyen élettartamra számíthatunk intenzív és kevésbé intenzív használat mellett.

Arról nem is beszélve, hogy attól függően, hogy egybeszerelt ágyat választunk vagy éppen ágykeretet matraccal, könnyen becsapós lehet a megadott méret. Egybeszerelt franciaágy esetén a megadott méret az esetek jelentős részében a fekvőfelület mérete is egyben, míg ágykeretnél a matrac méretén az ágykeret biztosan túllóg. Erre nagyon figyeljen akkor, ha pont akkora ágyat szeretne, mint a rendelkezésünkre álló hely, így ne a matracot vegye alapul, hanem az ágykeretet.

Nézzen körül a Nonstop Bútor ágykeret kínálatában!

Miből és hogyan készül a masszív ágykeret?

Annak függvényében, hogy mi az elvárás az ágykerettel kapcsolatban, nagyon fontos, hogy ha igazán masszív darabot szeretnénk, akkor lehetőleg mellőzzük a tömegcikkeket. Mivel ezek rendkívül kedvező árukkal csalogatják a vásárlókat, ez általában az anyag minőségének és minőségének a rovására megy.

Mivel ezek általában lapraszerelt állapotban vannak, így nagyon gyakori, hogy az összeszereléssel akadhatnak problémák. Elég, ha egy egyedülálló nő vagy egy idősebb pár vásárol ágykeretet, máris mehet a fejtörés, hogy hogyan is szereljék össze. A Nonstop Bútor erre is talált megoldást, mivel létrehozták az összeszerelési szolgáltatást. Ennek nem csak az az előnye, hogy a helyére állítva, egészben kapjuk kézhez a bútort, hanem hogy elkerülhetőek a szakszerűtlen összeszerelésből származó problémák és garanciavesztések.

Végül pedig, ha egy masszív ágykeretünk van, akkor ahhoz választanunk kell egy igazán tartós és strapabíró matracot. Mivel ma már nem csak fekhelyként kell, hogy helyt álljanak a matracok, elsődleges szempontként kell megemlítenünk az egészségmegőrző szerepüket is.

Amennyiben még mindig egy strapabíró ágykeretet keres matraccal, érdemes átböngészni a Nonstop Bútor kínálatát./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek