2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kovács Kati megkapta a rollerét Szikszón

Kovács Kati 1974-ben énekelte először  a  Rock and roller című dalát, amelyet  Presser Gábor irt számára. A népszerű sláger nemzedékeknek  közvetítette   a szabadság érzését. 39 év kellett ahhoz, hogy a  művésznő végre megkapja a rollerét: a Szikszó Majális 2013 rendezvényen Füzesséri József Szikszó polgármestere ajándékozta meg vele.

Szikszó az idei majálisát újra Miskolc- Tapolcán, az általa üzemeltetett kempingben ünnepelte.  Az egész napos rendezvényen  szórakoztató programok  során kapcsolódhatott ki  az ezer fős közönség. A sztárvendég Kovács Kati volt, akit a nagy izgalommal és szeretettel  várt a közönsége: a  tiniktől a szépkorúakig.

Amikor felcsendült a dal kezdete,  Ha egy rock and rollert kaphatnék ,  Füzesséri József Szikszó polgármestere odagurította a Hell Energy Kft által felajánlott elektromos rollert a művésznő elé, aki valljuk be igencsak meglepődött.

Füzesséri József Szikszó polgármestere arról beszélt, bízik benne hogy ez a nap nemcsak Szikszónak, hanem a művésznőnek is emlékezetes marad.  Jókívánságait megfogalmazva kifejezte: énekelje még sok- sok éven át a slágerét, és szerezzen olyan örömöt az embereknek, mint amit szerzett május elsején a szikszói majálisozóknak.

Fotó: Buzafalvi Győző

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…