2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Kilencven év képes családfája

Kazincbarcika – A 90. születésnapját ünneplő Fazekas Jánosnét köszöntötték Kazincbarcikán.

A jeles alkalomból igazi családi szülinapi partin vehetett részt a városvezetés; az ünnepeltet Klimon István alpolgármester köszöntötte fel és átadta a magyar kormány oklevelét. Jókívánságait a körzet önkormányzati képviselője Pásztor László és a működtető cég megbízottja Légrádi István is személyesen tolmácsolta.
A gyönyörű kort megélt Juliska néni két éve a kazincbarcikai Muskátli Nyugdíjasház lakója, ahol családtagjai rendszeresen látogatják. Nyolc gyermeket szült, közülük hárman már nem lehettek vele ezen a szép ünnepen. Ott voltak viszont a többiek, az unokák és a dédunokák, no és azok családtagjai. A boldog hozzátartozóktól egy igazán különleges meglepetést kapott, egy képes családfát, melyről a nyolc gyermek mellett 11 unoka és 12 dédunoka mosolygott vissza rá.
A korábban a városi kórházban dolgozó Juliska néni nyugalomban, békességben és szeretetben éli mindennapjait. Ennek ékes bizonyítéka egyik gondozójának zenés meglepetés-műsora, Eszterke (az egyik dédunoka) elbűvölő szavalata és a hozzátartozók színes forgataga, akik olyan csodás partit varázsoltak a 90 éves „Mamának”, amire sokáig emlékezni fog.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ha lemaradtál vagy kimaradtál
Bizonyára sokan vannak azok, akik a február 15-i megadott határidőig nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, most mégis úgy döntenek, hogy szeptem…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…