2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Keresse fel a Casa Lakberendezési Áruházat!

Miskolcon a legszélesebb választékot kínáljuk különleges tapétákból /rendelésre/, bútorszövetekből, fény- és dekor függönyökből. 300 m2-en 20000 méternyi készletünk azonnal rendelkezésre áll, valamint több ezer mintasálból választhat párhetes átfutási idővel, rendelésre. Minőségi darabáru kínálatunkban elsősorban spanyol, olasz, német és osztrák gyárak termékeit forgalmazzuk. Üzletünkben ágytakarók, fali matricák, ágyneműk, plédek, törölközők, fürdőszobai szettek, konyhai kiegészítők, karnisok, terítők találhatóak.
Munkatársaink képzett szakemberek, varrodánk minőségi munkát végez. Miskolcon csak a Casa rendelkezik számítógépes függönytervezéssel.

A Casa Lakberendezési Áruház további partnerei:

Alu-Style– tolóajtórendszerek és gardróbok
Billerbeck-alváskultúra

ÉgeiKerámia – Villeroy-Boch szaniterek

Caladia– infrafűtés

Sykora–konyha


Az Áruház célja, hogy a vevők és az érdeklődők egy helyen, kényelmes körülmények között, felesleges utazásokat és időtöltést megtakarítva találják meg a számukra kedvező ajánlatot, lakberendezői segítséggel.
A termékértékesítésen túl szakmai központként is kívánunk működni. Itt lesz a város első Lakberendező Műhelye, rapid lakberendezési tanácsadásokat szervezünk, kiállításokat rendezünk, szakmai előadásoknak adunk helyt.
Törzsvásárlóinknak aranykártyával, illetve ezüst társkártyával köszönjük meg bizalmukat és hűségüket.

Várja Önt a Casa csapata!

3525 Miskolc
Arany János tér 1.
telefon: 46/504-298
e-mail: casamiskolc@gmail.com

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek