2024. 09. 21. szombat

Máté, Mirella
1 EUR 394 HUF
1 GBP 469 HUF
Kezdőlap » Kerekesszékes szépségkirálynő a Marshall Bajnokok Kupája női vízilabda négyes döntőjének arca

Kerekesszékes szépségkirálynő a Marshall Bajnokok Kupája női vízilabda négyes döntőjének arca

Vasas Vanda a Miss Colours Hungary 2013 szépségkirálynője Egerben

2013. április 26-27-én Egerben csap össze Európa legjobb négy női vízilabda klubcsapata, a Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda négyes döntőjének keretében. A bajnokság sajtótájékoztatóján a rendezvény szervezői Vasas Vanda kerekesszékes szépségkirálynőt kérték fel, hogy jelenlétével támogassa a vízilabdás lányokat, és felhívja a figyelmet arra, hogy minden akadályt le lehet küzdeni, ezzel is elősegítve a magyar klub remélt győzelmét.

A ZF Eger Vízilabda Klub lesz a házigazdája 2013. április 26-27-én Egerben a Marshall Bajnokok Kupája Női Vízilabda négyes döntőjének. A minden igényt kielégítő Bitskey Aladár Uszodában már több telt házas női vízilabda esemény volt. Egert méltán tartják nemcsak hazánkban, hanem egész Európában a vízilabda fellegvárának.

Az akár a végső győzelemre is esélyes egri női vízilabda csapat tele van válogatott játékosokkal, akik közül nem egy már bebizonyította, hogy a nemzetközi mezőnyben is a klasszis kategóriát képviseli. Emellett a szisztematikus, következetes és kitartó szakmai munka, a feltételeket biztosító klubvezetés, a sportágat értő, rajongásig szerető és nagyon igényes szurkolótábor is sokban hozzájárult az eddigi sikerekhez. Most azonban újabb támogató tűnt fel az egri vízilabda sport térfelén, mégpedig Vasas Vanda, a Miss Colours Hungary 2013 kerekesszékes szépségverseny győztese, aki jelenlétével fogja győzelemre buzdítani a lányokat!

„Mindig is nagy sportrajongó voltam, én magam is űztem nem egy sportot, és ezért különösen megtisztelő volt az Egri Vízilabda Klub felkérése, hogy én legyek a rendezvény arca” – mondta el Vasas Vanda. „Nagyon szívesen jövök Egerbe, hiszen a vízilabda sikersportág, nagyon népszerű és mint hallom, itt is nagy tömegeket mozgósít. A Miss Colours Hungary királynőjeként szívesen támogatok mindenfajta kezdeményezést, amely a szellemi és fizikai akadálymentesítést szolgálja, és azt gondolom, hogy ez a rendezvény a még esetleg kétkedőket is meg fogja győzni a női vízilabda sport magas színvonaláról. Örülök, hogy részt vehetek ilyen formán a lányok remélt győzelmében, mindenesetre nagyon fogok szurkolni! – tette hozzá a kerekesszékes szépségkirálynő.

Kazány Tibor, a Colours Rehab Kft. tulajdonosa, a Miss Colours Hungary szervezője elmondta, hogy a szépségversennyel annak bemutatása volt a cél, hogy a kerekesszékes nők is teljes értékű tagjai társadalmunknak, és a nőiesség képviselése ugyanolyan fontos számukra, mint a többi nőnek. „Emellett célunk felhívni a figyelmet az akadálymentesítés fontosságára, és erre remek alkalom ez a női vízilabda bajnokság, ahol Vanda részvételével is segíthetünk a gátak ledöntésében, és ezáltal támogathatjuk a női vízilabda sportot.”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mi a szerepe a weboldaladnak?
Manapság, amikor lassan már az óvodások is össze tudnak állítani egy weboldalt, sokan ennek megfelelő komolysággal vágnak bele sajátjuk megtervezésébe…

További cikkek

Titkos raktár az üzletben
Közel húszezer hamis játék került elő egy budapesti üzlet „titkos” raktárából. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei…