2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Jótékonysági koncert Noémiért

Támogatásra és segítségre szorul egy sajószentpéteri kislány, Noémi. Őssejtbeültetésre van szüksége ahhoz, hogy meggyógyuljon, ám ennek költségeit a szülei nem tudják finanszírozni.

Most a borsodi város összefogásával jótékonysági koncertet tartanak, a rendezvényen befolyt összeget pedig átadják a családnak.

A nemes kezdeményezéshez számos zenekar és előadó csatlakozott, így Gájer Bálint, a Miskolci Illés Emlékzenekar, a Route 35, a Double Trombone Band, illetve Erdős Judit, Bökfi Gusztáv, Szendrei Szabolcs, valamint Zsíros László. Ott lesz a Kossuth Lajos Általános Iskola Kórusa és fellép a Sky Fanatic is.

Az est rendezője, főszervezője: Zsíros László; zenei rendezője Szaxon Csaba.

A rendezvény időpontja: 2019. szeptember 27., péntek 18.45.

Helyszíne: Sajószentpéteri Művelődési Központ (Sajószentpéter; Sport u. 32/1.)

A jótékonysági koncertre a belépés díjtalan, az adományokat a résztvevők a helyszínen elhelyezett gyűjtőbe dobhatják, vagy – lezárt borítékban – személyesen átadhatják a család részére, sőt átutalást is fogadnak a rendezvény szórólapján található számlaszámra.

További részletek a mellékletben.

Kérjük a sajtó munkatársait, segítsenek a koncert népszerűsítésében, hogy Noémi mihamarabb megkaphassa a gyógykezelést!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …