2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Jókedvet, bőséget ígér idén a számmisztika!

Jókedvet, bőséget ígér idén a számmisztika!

A tavalyi válságos év után idén végre fellélegezhetünk! A 2010-es év a számmisztika szerint a 3-as szám hatása alatt áll, aminek a jelentése bőség és születés – magyarázza Schilling Péter spirituális életvezetési tanácsadó, aki elkészítette a 2010-es évre vonatkozó számmisztikai elemzését a mithozneked2010.hu weboldalon.

 

A számok azt mutatják, hogy az előző év szűkössége és kivárása után idén végre valóra válhatnak a legmerészebb álmaink is.

Magyarországon a depresszió népbetegség és ennek csak ártott a pénzügyi válsággal sújtott nehéz időszak, ami mögöttünk van. A depresszió egyik oka, hogy keveset foglalkozunk a lelkünkkel és gyenge az önismeretünk, pedig ha ismernénk a személyes lehetőségeinket és tudnánk vele élni, akkor egy boldogabb országban élhetnénk, ahol az emberek mosolyognak egymásra az utcán.

Mindenkinek mást hoz ez az év, a személyes lehetőségeinket megismerhetjük, ha ellátogatunk a mithozneked2010.hu weboldalra. A születési adataink megadása után az oldal díjmentesen elkészíti a 2010-es számmisztikai elemzést.

Csak a leírt álmok válnak valóra – mondja Schilling Péter és azt tanácsolja mindenkinek, hogy gondolja át mit jelent számára a bőség és készítsen listát azokról a dolgokról, amikre már évek óta vágyik, mert az idei évben jó eséllyel válnak majd valóra.

-OTS-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ha lemaradtál vagy kimaradtál
Bizonyára sokan vannak azok, akik a február 15-i megadott határidőig nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, most mégis úgy döntenek, hogy szeptem…

További cikkek