2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Fergeteges produkciók a Formációs táncfesztiválon

Fergeteges produkciók a Formációs táncfesztiválon

Tizenöt tánccsoport 25 produkcióval lépett föl szombaton este a 36. Nemzetközi Formációs Táncfesztivál gálaműsorán a sportcsarnokban.Magyarország legjobb felnőtt- és gyermekcsoportjait láthatta a nagyérdemű szombat este, s a produkciókat vastapssal jutalmazta.

A fellépők között külföldi vendégeket is megcsodálhattuk a Lengyel Bajnokság latin 3. helyezettjét, az A-Z Scoola Tánccsoport, valamint az erdélyi Mini Maxi Dance Clubot. Itt volt a Tűzvirág Tánccsoportot Paksról, sikere volt a debreceni Valcer Táncstúdiónak is. A Botafogo Táncegyüttes Budapestről, nyitotta meg a fesztivált a Sakk című táncszínházi produkcióval. A Dudance Tánccsoport Pécelről, most latin felnőtt és gyermekprodukciókkal érkezett. A Ködmönösök sem okoztak csalódást.
Az együttesek sorát a Ten Dance TSE, a Kaffka Margit Általános Iskola növendékei, az ELTE Hip-Hop Modern Tánccsoport, a T-Dance Tánciskola és a
4-Dance Táncstúdió is színesítette. Egyéni párosok közül Süttő Roland és Tombácz Anikó bemutatója lélegzetelállító volt.
A gálaműsor végén pedig kicsik és nagyok, profik és amatőrök, fellépők és a közönség együtt zumbázott.

 

Kép és szöveg:OBE

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek