2024. 03. 19. kedd

József, Bánk
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Ékszerek otthon – egyszerűen

A karantén idején korlátozottak a lehetőségeink a tekintetben, hogy változatos és sokszínű ékszerrepertoárunkat minden este más buliban csillogtassuk meg.

Valljuk be, nem is igazán vonz a gondolat, hogy most vásároljunk csillogó újdonságokat. De titokban azért vágyunk az újdonságra, és mindannyian nagyon várjuk már a nyitást, hogy minden visszatérhessen a régi kerékvágásba.

Addig is, készítsünk otthon ékszereket unaloműző gyanánt vagy költségtakarékosság miatt. Ha kedvet kaptunk a kreativitáshoz, álljon itt néhány ötlet és kalandra fel!

Pro és kontra home-made ékszerek

Kezdjük mindjárt két kontrával.

A gyűrűs üdítő kupakját ha letépjük, kedves üzenet fogad bennünket. Méret tekintetében pont egy gyűrűre emlékeztet, és 1-2 percig még kényelmes is lehet, ám hosszú távon nem javasolt, hiszen vékony anyagból van, ami hajlik, törik, így felsértheti az ujjunkat. Inkább csak olvassuk el a jópofa kis napi szösszenetet, és dobjuk ki a fedelét, ha megittuk az üdcsit.

Fésűcsat: Ha neked is hosszú és sűrű a hajad, biztosan beleakadt már néhányszor a fésű, és lehet, hogy az is eszedbe jutott, hogy inkább benne hagyod. Kifejezetten erre a kellemetlenségre találták ki a fésűcsatokat, ami igen mutatós. Azt azonban nem ajánljuk, hogy a fésűd legyen a csatod, hosszú távon biztosan nem lesz kényelmes.

Jöjjenek a pro ékszerek

Amit viszont mindenképp próbálj ki, az a fakéregből készített karkötő. Mutatós, igaz, felületkezelés és tartósítás nélkül nem igazán időtálló darab, de néhány hónap erejéig biztosan fogod tudni viselni. Apró fakérgeket fűzz fel egy kör alakú drótra, a két végét rögzítsd úgy egymáshoz, hogy ne sértse fel a csuklód, és már kész is. Egyszerű otthoni hétköznapokra, könnyed sétára, meetingekre nyugodtan hordhatod. Bevásárlással és sporttal vigyázz vele, mert könnyen beakadhat.

Másik nagyszerű ötletünk a harisnyából készített kesztyű. Ha van otthon – márpedig biztosan van otthon – elhasznált, elszakadt vastagabb téli harisnya. Egyszerűen csak vágd le a lábrészét, bármilyen hosszú kesztyű készíthető belőle. Nagy divat a mostani ujj nélküli kesztyű, legyen Neked is egy, méghozzá olyan, amit Te készítesz el, pofonegyszerűen, melyhez csak egy régi harisnya és egy olló kell!

Ha valami igazán különlegesre vágysz…

Nem leszünk ám időtlen időkig bezárva, egyszer eljön az az idő, amikor újra járhatjuk felhőtlenül az utcákat, mehetünk a legjobb bulikba vagy találkozhatunk kedvünkre azokkal, akikkel csak szeretnénk. Lepd meg magad már most valami egyedi és különleges ékszerrel, hogy felkészülten, megújulva vágj neki a szabad mindennapoknak.

Az Ékszerkirály webáruház széles választékkal, kedvező árakkal vár. Karkötőre, fülbevalóra, ezüst charmra, alkalmi gyűrűre vagy hétköznapi csillogásra vágysz? Ott egy helyen találod mind, látogass el hozzájuk, és szemezgess kedvedre./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…