2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Diákfarsang Vattán

A vattai Szemere Bertalan Tagiskolában DIÁKFARSANGOT tartottak a Diákönkormányzatának közreműködésével 2012. február 18-án, szombaton, az iskola tornatermében.

Vidám hangulatot árasztott az iskola tanulóinak farsangi maszkjaiból készített álarcokkal díszített tornaterem, mely a kezdésre zsúfolásig megtelt szülőkkel, testvérekkel, rokonokkal, vagy éppen barátokkal azért, hogy közösen egy vidám szombat délutánt, estét töltsenek el, és a farsang, álarcos bállal elbúcsúztassák a telet.
Oroszné Kvaszta Noémi műsorvezető, a rendezvény háziasszonya köszöntötte a diákönkormányzat nevében a vendégeket, a nagyérdemű közönséget. Köszönetet mondott Korán István Attila polgármesternek, a polgármesteri hivatalnak, a konyha dolgozóinak, akik közreműködésének köszönhetően az elmúlt rendkívüli hideg napok idején az iskolába érkező gyerekeket forró teával várták.
A köszöntőt követően megkezdődött a farsangi kavalkád, mely a legkisebbek jelmezes felvonulásával és zenés, műsoros produkciójával kezdődött, majd az iskola legnagyobbjai léptek színre, és zárásként az egyéni jelmezesek vonultak fel. A jelmezes bemutató ideje alatt a zsűri aktívan dolgozott, melynek tagjai voltak: Cseke Lajosné tanítónéni, K Tóth Jánosné a Vattai Gyermekekért és Ifjúságért Alapítvány elnöke, Poneráczné Vályi-Nagy Tünde képviselő és Kiss Péter képviselő. A produkciókat azonban nemcsak a zsűri értékelhette, hanem a közönség is díjazhatta a nekik legjobban tetsző jelmezeket. A rendezvény zenei felelősei voltak a keverőpultnál Stenger Károly tanár úr irányításával, Kerekes Dávid 8. osztályos tanuló és Balogh Roland, az iskola volt tanítványa.
Az osztályok műsorai voltak:
1. osztály: 10 kicsi indián
2. osztály: RTL Klub Való Világ c. műsorából Klikkesedjél c. klippet adták elő
3. osztály A cirkusz világába vezették be a nézőket
4. osztály: HUPIKÉK TÖRPIKÉK c. műsor mutatták be
5. osztály: 2012 évi LONDONI OLIMPIA jegyében tartottak edzés bemutatót, mert a versenyen érmet szeretnének nyerni.
6. Színezd újra címmel, zenés, táncos produkciót adtak elő
7. A Pussycat Dolls, amerikai pop lánybandát imitálva, zenés, táncos műsort adtak elő.
8. Fergeteges DÁRIDÓMIX-el felhőtlen kikapcsolódást biztosítottak az iskola legöregebb diákjai.
Az osztályok bemutatója után közel 30 egyéni jelmezes vonult fel, akik ötletesnél-ötletesebb produkciót mutattak be.(kiscica, bűnöző, vámpír, négerbaba, zombi páros, cézár, csontváz, sikoly, csöves, négyévszak,spongyabob,
A szünetekben a szülői munkaközösség segítségével változatos étel, ital, édesség kínálattal büfé állt rendelkezésre. Az értékes tombola felajánlásoknak köszönhetően az este izgalmas tombolasorsolásra is sor került, melynek köszönhetően akiknek kedvezett a szerencse még vidámabb hangulatban búcsúztatta a telet.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek