2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Csoportos házasságkötési rekord

Ami még Magyarországon nem volt eddig!
Ma a déli harangszót követően hat pár mondta ki egyszerre a boldogító igent Gyenes Levente polgármester előtt Gyömrő főterén. Tudomásunk szerint a második ízben megszervezett Romantika Ünnep Gyömrőn (Rügy) a saját tavalyi rekordját döntötte ezzel meg, amikor öt pár boldogsága, öröme, meghatódottsága és násznépe adódott össze a Budapest melletti pezsgő városban.

A hivatalos keretek közt zajló csoportos házasságkötés iránt egyre nagyobb az érdeklődés, már a 2015-ös eseményre is többen jelentkeztek.

A rendezvény vasárnapig tart, több mint 20 helyszínen több mint 50 ingyenes program várja az érdeklődőket, a mai nap során még többek közt erkélyjelenet-verseny és különleges, egyedileg feliratozható kívánsággyertyák tömeges vízre bocsátása a város központjában elhelyezkedő Tófürdőn. Pataky Attila szerelmes számokkal, Klausmann Viktor pedig szerelmes szerencsekerékkel szórakoztatja este az érdeklődőket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…