2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Bátorság mackók

Több mint 800 játék mackót ajándékoztak az ismert pénzügyi cég munkatársai a Bátor Táborban gyógyuló beteg gyermekeknek. A játékokat a Gondviselés Alapítvány által foglalkoztatott megváltozott munkaképességű dolgozók készítették. A vállalat munka¬társai a játékok mellett pénzadományt is gyűjtöttek a Bátor Tábor javára.

A cég különleges meglepetéssel készült a hatvani Bátor Táborban gyógyuló gyermekek számára. A vállalat dolgozói bátorságot szimbolizáló játék mackót ajándékoztak a nyáron ott táborozó gyermekeknek. A játékokat a Gondviselés Alapítvány által foglalkoztatott megváltozott munkaképességű dolgozók készítették. A vállalat nem csupán a beteg gyermekek táborozását igyekezett szebbé tenni, hanem a megváltozott munkaképességűek foglalkoztató alapítványt is segítette.

Idén júniusban a Magyar Kézilabda Szövetség platina fokozatú támogatójaként a cég hozzájárult ahhoz is, hogy a Bátor Tábor résztvevői egy újabb élménnyel gazdagodjanak. Összesen 16 gyermek kapott lehetőséget arra, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjaival közösen pályára léphessenek a Magyarország – Szlovénia világbajnoki selejtező mérkőzésen.

Emellett természetesen anyagi támogatást is nyújtottak a Tábornak, amely 4000 munkatársuk önkéntes felajánlásából, illetve a vállalat támogatásából tevődött össze. A pénzügyi vállalatnál mindig különösen fontosnak tartották a sérült vagy hátrányos helyzetű gyermekek támogatását, így az utóbbi években olyan ismert intézményeknek segítettek, mint a Vakok Iskolája, a Marczibányi téri Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja vagy a fogyatékos gyermekek ellátására szakosodott Mozgásjavító Iskola. Jelenleg 230 megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztatnak, és már kétszer elnyerték a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek