2022. 07. 1. péntek

Tihamér, Annamária
1 EUR 401 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Amikor egy csomag több mint „csak” egy csomag

Amikor egy csomag több mint „csak” egy csomag

Székesfehérvári kis rajongót lepett meg a UPS futárja

 A nap, mint nap új és új pakkokkal érkező csomagkézbesítő autók világszerte számtalan kisgyermek képzeletét ragadják meg, a futárok munkáját a szemükben talán csak az űrhajósokéhoz és tűzoltókéhoz mérhetővé teszi. A világháló teles-tele van olyan videókkal, amin boldog kis rajongók üdvözlik a hozzájuk és családjukhoz érkező kézbesítőket. Egy a UPS-ért rajongó magyar kisfiú és anyukája jóvoltából immár Magyarországon is készült videó, ami az őszinte gyermeki öröm megnyilvánulását rögzíti egy különleges csomag kézbesítése során.

Marci egy székesfehérvári kisfiú, aki igazi szuperrajongó, odáig van a nemzetközi csomagszállító cég, a UPS jellegzetes barna furgonjaiért, és állandóan azokat figyeli, ha éppen elhaladnak a családi házuk ablaka előtt. A rajongása odáig megy, hogy legkedvesebb barátjával építőkockából készítettek szállítóautókat, és ezekkel el is indították saját UPS „futárcégüket”.

Marci édesanyja megkeresése nyomán a UPS futárja egy személyre szabott ajándékcsomaggal, többek között egy kis játékautóval, a szállítófurgonok tökéletes másával lepte meg a kisfiút hetedik születésnapja alkalmából. Ami ennél is többet jelentett Marci számára, hogy egy rövid időre a valódi jármű volánja mögé is beülhetett. Saját és anyukája szavai szerint ezzel egy nagy álmát váltotta valóra a futárcég. Könnyen lehet, hogy ezen a napon egy új UPS-kolléga született.

A találkozásról szóló videó az alábbi linken tekinthető meg:

https://youtu.be/RPGL3t1o5oY

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum