2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Abádszalók a hazai és a Magas-Tátra a külföldi díszvendég a miskolci Utazás kiállításon

Abádszalók a hazai és a Magas-Tátra a külföldi díszvendég a miskolci Utazás kiállításon

– Huszonegyedik alkalommal rendezzük meg a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítást. Közel a időpont, de már csak apró finomításokra van szükség, hiszen a programok magától is mennek.

Néhány változás lesz az idén is. A kiállításnak minden évben egy külföldi és egy belföldi díszvendége van. Korábban egzotikus országokat választottunk, de idén olyan területre esett a választásunk, ahova többen eljutnak. A jelenlegi igények és a tapasztalat azt mutatja, hogy a belföldi turizmus nagyon megerősödött, köszönhetően a SZÉP-kártyának is – mondta Bárdos István, az utazás kiállítás szervezője mai sajtótájékoztatóján – hozzátette, hogy idén a Magas-Tátrára és a Tisza-tó legnépszerűbb üdülőhelyére, Abádszalókra esett a választás – ők lesznek tehát a miskolci díszvendégek március 27-29. között.
A háromnapos rendezvényre ezúttal is közel száz kiállító hozza el kínálatát. A belföldi városok mellett bemutatja értékeit többek között Kassa, Lengyelország és Málta is.

Szombaton hagyományosan Családi Nap, és a galérián „Magas Tátra” fotókiállítás lesz, míg a bejárat előtt a régi Miskolc képeslapokon látható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…