2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A Los Angeles-i gyermeknevelési szakértő azt állítja, neki van a három legfantasztikusabb gyermeke

A Los Angeles-i gyermeknevelési szakértő azt állítja, neki van a három legfantasztikusabb gyermeke

Majd hozzáteszi: „Ha Ön nem ezt gondolja a sajátjairól, beszélnünk kell!”
Bernard Percy, a világhírű előadó, gyermeknevelési szakértő és oktató évente több 10.000 km-t repül. Csak a tavalyi évben is több tízezer embernek tartott előadást, Ausztráliától Izraelen keresztül Mongóliáig, pedig februárban töltötte be a 70. életévét.

Mr. Percy több mint 30 évig tanított New York város iskolarendszerében helyettesítő tanárként. Tanított többek között a világváros gettó negyedeiben is, ahol halmozottan hátrányos helyzetű családok gyermekinek segített, igen szép eredményekkel. Emiatt többször is elnyerte a kiváló tanár címet az USA-ban. Eddig 7 könyve jelent meg a gyermeknevelés és oktatás témájában. Tanácsadóként is dolgozik rádióadók számára, valamint számos TV és rádió szereplése volt az elmúlt 20 évben.

Rendkívül büszke vagyok rá, hogy személyesen ismerhetem őt, és hogy a barátomnak tekinthetem. Nem ismerek még egy olyan embert a Földön, akinek ekkora affinitása van az emberek felé. Mindenkit szeret, és mindenki szereti őt. Külön csodálom, amilyen óriási tisztelettel van a gyermekek iránt. Egy igazi példakép, aki nem csak beszél a sikeres gyermeknevelésről és párkapcsolatról, hanem maga is megvalósította a mindenki által dédelgetett álmot. 40 éve él boldog házasságban az első és egyetlen feleségével, valamint három sikeres hölgy édesapja. Előadásain az első 2 percben ujja köré csavarja hallgatóságát, nagyon szemléletesek a demonstrációi, rendkívüli a humora, és nagyon szórakoztató az előadásmódja.

Élete értelme, ha segíthet. És ha valaki, ő tényleg tud segíteni. Megtapasztaltam magam is.

Az elmúlt néhány évben partnerével, Lee Eichenbaum-mal kifejlesztettek egy karrier-tervezési programot fiatalok részére, az Életcél konzultáció programot, melynek angolul „Foundations of Brilliance”, azaz a „Kiválóság alapjai” az elnevezése.

Miután Mr. Percy elolvasott valamit L. Ron Hubbard -tól, rájött, hogy egész addigi pályafutása alatt nem volt a kezében a teljes igazság. Mr. Hubbard ezt írta ugyanis a Dianetika, a szellemi egészség modern tudománya című könyvében: „Az egyén tehetsége, veleszületett személyisége és alapvető célja – egy csomagként – egységet alkotnak.”

És akkor ő rájött, ahhoz, hogy egy személy valóban meg tudja válaszolni, mi az, amit IGAZÁN csinálni akar az életében, teljesen meg kell értenie mindhárom tényezőt (tehetség, személyiség, célok), NEM csak a céljait. Világszerte képez Életcél konzultánsokat, akik nagyon eredményesen segítenek a fiataloknak megtalálni azt az utat, amit követni akarnak.

Ez a különleges ember a Nemzetközi Alkalmazott Oktatástan Tanácsadó Testületének is tagja, és abban a csodában lesz részünk, hogy most novemberben Magyarországon is fog előadásokat tartani, az Alkalmazott Oktatástan Magyarország szervezésében!

Gaján Éva, elnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…