2021. 07. 28. szerda

Szabolcs
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A Jófogás megragadta a legjobb lehetőséget ahhoz, hogy segítsen: csatlakozott az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport támogatóihoz

A Jófogás megragadta a legjobb lehetőséget ahhoz, hogy segítsen: csatlakozott az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport támogatóihoz

A Jófogás naponta közel 400 000 látogatója között fogja népszerűsíteni a „Segítünk egymásnak” kezdeményezést, amelyet az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport fog össze. A koronavírus-járvány elleni harc legszélesebb összefogását Révész Máriusz országgyűlési képviselő irányítja, akivel gyors és várhatóan eredményes megállapodást kötött a nemes ügy érdekében a Jófogás vezetősége.

A Jófogás megragadta azt a lehetőséget, amellyel a leghatékonyabb módon tudja segíteni az akciócsoport munkáját, és ezzel az adományozó megtalálja a legrövidebb utat a bajbajutottakhoz: a segitunkegymasnak.hu-ra irányító bannereket jelentetnek meg internetes felületükön, valamint a közösségimédia-oldalukon is a jó ügyet hirdetik: segítsünk egymásnak! A Jófogás ezen túl saját adományozási aloldalt is kialakít.

A koronavírus által előidézett rendkívüli helyzet mindannyiunk életére és hétköznapjaira hatással van. A világjárvány egyeseknél kisebb-nagyobb lemondásokat és korlátozásokat, másoknál azonban akár már rövidtávon is komoly problémákat eredményezhet. Ahhoz, hogy hatékony válasz születhessen ezekre a kérdésekre, a vállalati szféra kiemelkedő képviselői, illetve a kisebb közösségek és magánemberek összefogására is szükség van.

Révész Máriusz tájékoztatása szerint lehet segíteni önkéntes munkával, szolgáltatással vagy informatikai támogatással is. Emellett fel lehet ajánlani tanítást, szállítást, ingatlant, vagy a 1357-es Nemzeti Összefogás Vonal tárcsázásával, egy-egy hívással hozzá lehet járulni a karitatív szervezetek munkájához.

Vagyis mindenki azzal segíthet, amivel tud. A Jófogás például a nagy elérésű felületeit bocsátja a jó ügy szolgálatába.

Piacvezető apróhirdetési oldalként felelősségünknek érezzük, hogy abban nyújtsunk segítséget, amiben erősek vagyunk. A Jófogás kitartó munkával felépített online közössége eddig is heti 1000-1500 ingyenesen elvihető terméket töltött fel az oldalra, jelen megállapodással pedig az a célunk, hogy a figyelem felhívása mellett oda csatornázzuk a segítő szándékkal érkező felajánlásokat, ahol szervezett formában, a lehető leggyorsabban tudnak eljutni oda, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Büszke vagyok, hogy a megállapodást ilyen gyorsan és gördülékenyen meg tudtuk kötni és meghatározó e-kereskedelmi szereplőként aktívan támogathatjuk az akciócsoport munkáját” – mondta Palocsay Géza, a Jófogást működtető Adevinta Classified Media Hungary Kft. ügyvezetője.

Kiemelt célunk, hogy a már most aktív felajánlók mellett a jelenleg még passzív vállalatokat és szervezeteket, valamint a lakosság lehető legnagyobb részét is aktivizáljuk. Az akciócsoport megalakulása óta több mint 5000 felajánlás érkezett. Bízunk benne, hogy a Jófogás és a hozzá köthető közösségi oldal organikus online elérésének köszönhetően még több, a koronavírus miatt tarthatatlan helyzetbe került rászorulót tudunk mielőbb megsegíteni. A Jófogás kitűnő felületként és felelős vállalatként támogatja e nemes cél elérését” – tette hozzá Révész Máriusz akciócsoport-vezető.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum