2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A Borsodi Művészeti Fesztivál…

… nyerte el Az Év Honlapja 2012 különdíjat a Kultúra kategóriában – derült ki a Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny hétfő esti eredményhirdetésén, Budapesten.

Ünnepélyes díjátadó gálaest keretében hirdették ki az immáron 11. alkalommal megrendezett „Az Év Honlapja” pályázat nyerteseit. A díjakat Budapesten, a Best Western Hotel Hungáriában adta át Varga István, a pályázat alapítója és Dr. Eszes István, a zsűri elnöke.

A pályázatra idén 360 nevezés érkezett, amely minden idők legnagyobb számú részvétele.

Mától a Borsodi Művészeti Fesztivál „Az Év Honlapja 2012” logo viselésére jogosulttá vált. Dr. Eszes István, a zsűri elnöke a weboldal tartalmi gazdagságát, hasznosságát, a portál felépítését emelte ki. A díj odaítélésében szerepet játszott a honlap megjelenése, az innovativitás, a tartalom minősége, a helyszínek, a programok, a szálláslehetőségek bemutatása, továbbá egy modern E-ticket jegyrendelési lehetőség is.
A Dédestapolcsányi kötődésű Design & System ügynökség 2011 éves eredményeit megháromszorozva az est folyamán több díjat is elnyert.

Turizmus kategóriában különdíj: Villa Classica Hotel Pápa  www.classicahotel.hu
Média kategóriában minőségi díj: Gömörilap hírportál  www.gomorilap.sk
Kultúra kategóriában különdíj: Borsodi Művészeti Fesztivál  www.borsodimuveszetifesztival.com

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…