2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • 90. születésnapján köszöntötték Mezőkövesden

90. születésnapján köszöntötték Mezőkövesden

Szeptember 5-én 90. születésnapja alkalmából köszöntötte Bukta Mátyásnét Marika nénit az önkormányzat nevében dr. Fekete Zoltán polgármester és Molnár Istvánné települési képviselő.

A jeles alkalomból Bukta Mátyásnét a családja mellett az elsők között köszöntötte virággal az ünnepelt háziorvosa, dr. Kozma Richárd, aki ahogy sokan ismerik Kis Marika néninek köszönheti, hogy itt dolgozhat Mezőkövesden, mert ő volt az, aki több mint ezer aláírást gyűjtött és fordult a képviselő-testülethez, hogy az orvos maradhasson a településen.
A 90 éves, nagyon fiatalos, a kertet, az udvart még ellátó Marika nénit születésnapja alkalmából dr. Fekete Zoltán polgármester és Molnár Istvánné települési képviselő virággal, tortával és emléklappal köszöntötte. Emellett a város első embere felolvasta Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő gondolatait és kívánt jó egészséget és hosszú életet a jubilálónak.
A köszöntés után baráti hangulatú, közvetlen beszélgetés során elevenítette fel Marika néni a munkával eltöltött éveket, a hétköznapjait, de a város aktuális eseményeiről is eltársalgott vendégeivel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek