2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • 30 éve lappangó feLugossy László művek a MissionArt Galéria nagyszabású kiállításán

30 éve lappangó feLugossy László művek a MissionArt Galéria nagyszabású kiállításán

Három évtizede lappangó, jórészt soha ki nem állított feLugossy műveket mutat be a MissionArt Galéria az október 21-én, 18 órakor nyíló kiállításán.

A Bizottság együttes egykori frontembere már sok éve elhagyta azt a szentendrei házat, amelynek padlásáról nagyrészt a Bizottság működési ideje alatt készült művek előkerültek. A ma már Sárospatakon élő feLugossy László, azaz Laca, ma is igen aktív: képeket, zenét, videókat készít, verses és prózai köteteket jelentet meg. A tárlat megnyitóján mutatják be a kiállítással azonos című,
SZUFLA/Túltermelési kísérletek a 80-as évekből című, magyar és angol nyelven megjelent kötetet, valamint a szintén ez alkalomra kiadott NEMPISKÓTA/Szerelmes vagyok a laptopomba című, újabb verseit tartalmazó kötetet. Megnyitó a B55 Galéria termeiben.

A kiállítás megnyitóján egy kis antidiszkó zajlik majd, „Minden feltűnést kerülve” címmel. Az eseményen jelen lesznek a Katzenjammer Fivérek, Brodi és Pamut Erik házikabátban, valamint Átellenben. (Laca és a poszt-poszthús egy párhuzamos dimenzióban).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …