2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

1Úton munkatalálkozó június 21-én

A Mária Út teljes szakaszán egy közös célért, a családokért szervez zarándoklatot a Mária Út Egyesület és a Mária Rádió 2014. augusztus 16-án, Nagyboldogasszony ünnepe után.

Ez a minden évben megrendezendő zarándoknap az 1Úton nevet viseli és több száz települést érint Ausztriában, Erdélyben és Magyarországon egyaránt. Az 1Úton zarándoknap közel tízezer ember számára fog zarándokélményt nyújtani, melyen keresztül életre kel a csoda: az emberek egymáshoz, egymás mellett és egymásért, családjaikért zarándokolnak. A zarándoklás olyan életforma mely lépésről lépésre közelebb visz önmagunk, embertársaink és Isten felé, miközben kinyitja előttünk a világot…

Az 1Úton nemzetközi zarándoknapon már 13 püspök atya vállalt szentmisét. Többek között Veres András püspök atya, Márfi Gyula érsek atya, Ternyák Csaba érsek atya, Bíró László püspök, Székely János, Pápai Lajos, Palánki Ferenc, Német László, Beer Miklós valamint Peter Stumpf muraszombati püspök és Schönberger Jenő szatmári püspök.
Aki örömmel venne részt az 1Úton Zarándoknap szervezésében keresse fel az 1uton.mariaut.hu honlapot.
Jelentkezhet a június 21-én megtartandó 1Úton munkatalálkozóra is az alábbi linkre kattintva a jelentkezési űrlap kitöltésével.
A munkatalálkozó a Mária Rádió szerkesztőségében lesz, melyet Dr. Székely János püspök atya nyit meg.

Helyszín:    Budapest, XIII.ker., Gogol utca 28.
Időpont:     10.00 órától 16.00 óráig.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek