2023. 04. 1. szombat

Hugó
1 EUR 380 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Egy szál virággal köszöntötték a hölgyeket nőnapon

Egy szál virággal köszöntötték a hölgyeket nőnapon

Már hagyomány, hogy a Szcientológia Egyház március 8-án több városban is egy szál virággal köszönti a hölgyeket. Ebben az évben nőnap alkalmából 4 városban, Budapesten, Nyíregyházán, Dunaújvárosban és Miskolcon több mint 1500 virágot osztottak szét.

 

A nők testesítik meg a szépséget, a kedvességet, a bájat az életben. Ők azok, akik összetartják a családot, felnevelik a jövő generációját. Mindez kiemelt szerepet tölt be a társadalom életében, ezért a Szcientológia Egyház nagyon fontosnak tartja, hogy évről évre szervezzen ilyen akciókat. Ezzel kívánja megköszönni a nőkből áradó egész éves kedvességet, törődést, odafigyelést.

 

Budapesten többek között egy közeli kórház hölgy dolgozóit is köszöntötték.

Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy a mai világban kifejezetten fontos női értékekre felhívjuk a figyelmet. Hiszen a nők azok, akik képesek összetartani egy családot, akik gondoskodnak a családban lévő kedvességről, megértésről, segítenek a jövő generáció felnevelésében, oktatásában. Így még egyszer, és ezúton is szeretnénk Boldog Nőnapot Kívánni minden kedves hölgyolvasónak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hahó, könyvtár(s)ak!
A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár olvasásnépszerűsítő játékot hirdet 3. és 4. osztályos általános iskolai tanulók számára. A Borsod-Abaúj…

További cikkek