2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Dekoráljunk vászonképpel és faliórával

A lakás dekorálásával sokaknak meggyűlik a bajuk. Különösen igaz ez a képek és a faliórák falra helyezésére, hiszen előfordulhat, hogy már a csavar befúrása sem egyszerű mutatvány. Nagyon divatos kiegészítő manapság a vászonkép is, így ennek felhelyezésére hoztunk  néhány ötletet. 

 

Fontosak az előkészületek

 

Egy vászonkép felrakása nem egy olyan dolog amire az ember már az építkezéskor gondol. Általában random jön a feladat és ad-hoc jelleggel kell megoldani. Először érdemes odapróbálni a képet  a kiszemelt helyre, de ha a kompozíció több darabból áll, akkor mindenképpen kérjünk segítséget, hogy egyben is szemügyre tudjuk venni az összképet.

 

Több darabos szettnél ki kell választanunk a báziselemet, amelyhez a többi grafika illeszthető, így felhelyezés után nagy valószínűséggel jól mutat majd a garnitúra. Ez a legszélső elem, amelyhez viszonyítva, minden darabot egymástól minimum 5, maximum 13 centiméterre helyezzünk el. Miután kiválasztottunk a báziselemet, jelöljük meg az akasztó helyét a falon és így haladjunk végig minden darabbal. A jelölt helyen fúrjunk egy lyukat a falba, helyezzünk bele tiplit, majd a csavart is beletekerhetjük.

 

A falióra is kiváló dekorációs eszköz

 

A vászonképek felhelyezéséhez hasonlóan ugyanez igaz a faliórák esetében is. A  Decorstar-Dekoráció És Világítás falióra kínálatában rendkívül esztétikus modelleket találhatunk, amelyek kiváló dekorációs célt is szolgálnak.

 

Díszíthetjük velük a nappalit és a lakás bármely pontját, de nagyszerű kiegészítői lehetnek az irodának is. Egyes darabok kristályokkal díszítettek, amelyek magukra vonják a tekintetet, szépségszalonoknak kitűnő választás lehet, amely illik a nőies, finom környezetbe. A letisztult vonalvezetésű, hatalmas faliórák a modern lakások nélkülözhetetlen kiegészítői, nagyon impozáns látványt nyújtanak. A konyha dekorációjáról sem feledkezhetünk meg, a kreatív, tepsi alakú óra nagyon jól mutat ebben a környezetben.

 

Fő, hogy jól érezzük magunkat a környezetünkben

 

Több olyan falióra modell is a piacon van, aminek formatervezése akár még esztétikusabb is lehet egy vászonképnél. Érdemes első körben kiválasztani azokat a ketyegőket, amiket a lakásunkba szánunk, majd ehhez stílusban igazodva olyan képeket beszereznünk, amivel az otthonunk belső tere harmonikus lehet.

 

Igyekezzünk olyan kiegészítőkkel berendezni a közvetlen környezetünket, amelyek jól illeszkednek a személyiségünkhöz, így várhatóan mindig pozitív hatást keltenek majd bennünk. Mára már számtalan témában, formában és színben elérhetőek ezek a kiegészítők, így bármelyik stílus is áll közel a szívünkhöz, biztosan megtaláljuk a legjobb választást. Ha tehetjük, akkor válasszunk olyan modelleket, amelyek természetes anyagokból készülnek, így nem terheljük feleslegesen a környezetünket és segítjük a fenntarthatóságot./X/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek