2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

DARGAY-DÍJ: A CINEFEST VÁRJA A NEVEZÉSEKET

A Dargay Attila-díjat a magyar animáció ifjú tehetségének ítéli oda a CineFest – Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál. Magyarország vezető nemzetközi filmfesztiválja 30 évnél fiatalabb, magyar nemzetiségű animációs filmesek jelentkezését várja.

 A díj nem konkrét filmért, hanem a legígéretesebbnek tartott, fiatal animációs rendezőnek jár. A nevezési határidő: július 15.

A jelentkezés részletei a cinefest.hu oldalon olvashatók. A fesztivál szakmai zsűrije az öt legjobbnak ítélt nevező listáját szeptember elején hozza nyilvánosságra, a díjátadó a fesztivál záróünnepségén, szeptember 17-én lesz.

A miskolci, immár 18. CineFest szeptember 9-én kezdődik, idén is az év legjobb, legizgalmasabb premierjeivel, sztárvendégekkel, szakmai és egyéb kapcsolódó programokkal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Így válasszunk ruhát esküvői vendégként, hogy később is tudjuk viselni Itt a május, indul az esküvőszezon. Vannak olyan évek, amikor nem is egy, ha…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…