2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Bővítette nyelvvizsga kínálatát a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpontja

Bővítette nyelvvizsga kínálatát a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpontja

2023. októberétől új fejlesztésű, államilag elismert általános nyelvvizsga is tehető angol és francia nyelvből a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont vizsgahelyein, az ország 15 városában. Az új nyelvvizsga fiatalos, friss, kommunikatív szemléletével és trendi témáival különösen vonzó lehet a fiatalok számára, akik felvételi pluszpontok reményében vagy a diploma megszerzése utáni versenyelőnyként is hasznát vehetik az itt szerzett bizonyítványnak és a mögötte álló nyelvtudásnak.

A környezettudatos életmód, az ökoturizmus, a globális klímaváltozás, a startup világa, a közösségi média, az okoseszközök és applikációk használata, valamint a munka és a szabadidő egyensúlyának kérdése egyaránt szerepel a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont újonnan akkreditált általános nyelvvizsgájának témakörei között.

Bár a nyelvvizsga jelenleg nem kötelező sem a felvételihez, sem a diploma megszerzéséhez, az ilyen modern témákhoz kötődő, valódi élethelyzetekben használható nyelvtudás az egyre nemzetközibbé váló világban elengedhetetlen, és bármilyen végzettséggel, képzettséggel ütőképes kombinációt alkot. A nyelvvizsgával igazolt nyelvtudás ráadásul az álláskeresési folyamatban még mindig versenyelőny a pályázók számára és értékes plusz pontokat jelent az egyetemi felvételi eljárásban is.

A MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont új fejlesztésű általános nyelvvizsgája októbertől kezdve 15 városban érhető el alap-, közép- és felsőfokon, angol és francia nyelvből. Emellett természetesen elérhetők maradnak a központ szaknyelvi vizsgái is angol, német és francia nyelvből a gazdálkodás-menedzsment, az agrár- és környezettudományi, valamint műszaki területeken.

Ez a nyelvvizsgakínálat a MATE jelenlegi és jövőbeli hallgatói számára különösen vonzó lehet, hiszen a Zöld Út nyelvvizsga a budai, a gödöllői, a kaposvári és a keszthelyi campusokon helyben is elérhető.

További információ: https://zoldut.uni-mate.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek