2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Bortkóstoló a Rotary Gödöllővel

Támogatható a „Rotary Ifjú Zseni” program!
Rendkívül jó hangulatú és sikeres volt a tegnap esti borkóstoló a Királyi Váróban, amelyet a Rotary Club Gödöllő és a Borháló Gödöllő közösen szervezett.
A rendezvény célja az volt, hogy adományt gyűjtsünk a Rotary Ifjú Zseni programunkhoz, amely rászoruló, tehetséges fiatalokat támogat.
A programunk fővédnöke Gémesi Csanád, aki személyesen részt vett az eseményen.
A borkóstolón résztvevőknek köszönhetően jelentős összeg gyűlt össze, amit természetesen teljes mértékig arra a célra fordítunk, hogy minél több fiatalt támogassunk.
Az esten a Chopin Zeneiskola két nagyon tehetséges növendéke – Mihail Márk zongora, Kiss-Molnár Brúnó gitár – hangulatos műsort adott elő, majd mindannyiunk számára meglepetésként Aranyosi Miklós sárospataki hagyományőrző vendégünk lepte meg a résztvevőket egy szép bordallal.
A résztvevők nagyon finom borokat kóstolhattak az alábbi pincészetek jóvoltából:
Garamvári Szőlőbirtok, Balatonlelle; https://garamvari.hu/termekek/
Naár Ferenc, Hercegkút (Tokaj); https://naarpince.hu/
Szentpéteri Borpince, Kiskőrös. https://szentpeteriborpince.hu/
A kellemes esten részt vettek a Rotary Club Budapest Center képviselői, hiszen a Rotary alapvető célja az is, hogy a klubok tagjai egymást támogassák a rendezvényeken.
Természetesen az eseményeken kívül is van lehetősége bármelyik cégnek, magánszemélynek támogatni a programot, mert 2024. szeptemberétől a pályázat kiírása után hosszú távon szeretnénk felkarolni azokat a rászoruló tehetséges fiatalokat, aki öregbítik a város hírnevét.
Rotary Club Gödöllő Egyesület: Raiffeisen Bank Zrt.:12021006-01952730-001000002
Fotó:Orosz László

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…