2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Alapvető kellék a rendezett fürdőszobáért: a szemetes

Alapvető kellék a rendezett fürdőszobáért: a szemetes

Hulladék nem csupán a konyhában keletkezhet, hanem a fürdőszobában is. Elég csak a szépítkezés, arctisztítás során termelődő, használt sminklemosó korongokra, tisztítókendőkre, vagy egyéb dolgokra gondolni.

Ahelyett, hogy kibattyognánk a konyhába minden alkalommal, amikor valamilyen hulladék keletkezik, a legegyszerűbb, ha beszerzünk egy szemetest, amit a fürdőhelyiségben helyezünk el. A Global Viva Market kínálta szemetesek esztétikus megjelenéssel rendelkeznek, így nem csak praktikusak, hanem a helyiség arculatát is javítják.

Hulladék a fürdőszobában

Jobb esetben a fürdőszobában keletkező szemét a konyhai szemetesbe kerül. Rosszabb esetben viszont a WC-be. A vízvezeték-szerelők rendszeresen azért szállnak ki egy-egy háztartáshoz, mert az oda nem való dolgok durva dugulást okoznak. Habár a nedves törlőkendő csomagolására az van írva, hogy WC-be dobható, ez azonban egyáltalán nincs így. A szakemberek kifejezetten kérik, hogy ezt mellőzzük, hacsak nem akarunk durva dugulást előidézni otthonunkban.

A fültisztító pálcika, az eldobható sminklemosó korongok, a fésűbe kerülő hajszálak és egyebek sokkal inkább a szemetesbe valók, mint a WC-be. Ha már tisztálkodunk, akkor érthető, hogy nem szívesen hagyjuk el a helyiséget, hogy a szemetet kidobjuk a konyhában, azonban nem is szükséges. Elég, ha vásárolunk egy szemetest, amit aztán a fürdőben helyezünk el.

Esztétikus, hasznos kiegészítő

A Global Viva Market kínálatában kapható rozsdamentes acélból készült szemetesek bármely fürdőszobába nagyon jól passzolnak. A tetszetős megjelenés csak hab a tortán, hiszen elsősorban rendkívül praktikusak. A pedálos kivitelnek köszönhetően nem kell kézzel hozzáérnünk a szemeteshez, amikor valamit ki akarunk dobni, ami rendkívül hasznos és higiénikus is egyben. Ha csak egymagunk élünk a háztartásban akkor egy kisebb darab is megteszi, viszont nagycsaládban mindenképp egy nagyobb típus mellett döntsünk.

Egyszerű megoldás, könnyebb mindennapok

Egy ház berendezése során a többség nem gondol arra, hogy a fürdőszobába kellene szemetes. Sokszor még akkor sem merül fel ez a gondolat, amikor egymás után keletkezik a helyiségben többféle hulladék. Ha szeretnénk megkönnyíteni a mindennapjainkat, akkor célszerű beszerezni egy szemetest.

Ennek köszönhetően sokkal rendezettebb, higiénikusabb lesz a helyiség. A fedeles, jól záródó kuka az esetleges kellemetlen szagokat is magába zárja. Az optimális hulladéktárolásnak köszönhetően a közérzetünk is sokkal jobb lesz.

A webáruházban nemcsak szemetest, hanem egyéb hasznos fürdőszobai berendezési tárgyakat és kiegészítőket is találunk, amelyek által a helyiség sokkal otthonosabbá, komfortosabbá válik. Ezenkívül a WC-be dobált dolgok miatt sem kell aggódni, hogy esetleg dugulást okoznak./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy márkás karórával elérhető, hogy az emberek tekintete a csuklóra szegeződjön. Továbbá meglepetésnek is kiválóak, hiszen magabiztosságot lehet velük…

További cikkek