2022. 09. 28. szerda

Vencel
1 EUR 412 HUF
1 GBP 456 HUF

A Szamárfül Fesztivál tizedszer is siker volt

A Magyar Fesztivál Szövetség által országosan minősített Szamárfül Fesztivál nemcsak Pécs, hanem a régió legnagyobb gyerekfesztiválja. 2022 augusztusának utolsó hétvégéjén a tíz éves fesztivál felnőtt a hagyományokhoz: kevés híján 10 ezren látogattak ki a Zsolnay Kulturális Negyedbe.

 

Bár szombaton egy kiadós, mintegy másfél órás zápor kissé átírta a forgatókönyvet, a kipróbált szervezőcsapaton nem fogott ki az égi áldás, a közönség pedig ragaszkodott a programokhoz.

Az már pénteken is látszott, hogy a hosszúra nyúlt nyár végére kiéheztek az emberek egy kis szórakozásra, ami hatványozottan igazi volt a gyermekes családokra.

Jól döntöttek, akik a Szamárfül Fesztiválra voksoltak, mert tényleg volt minden, a koncertektől az aszfaltrajzverseny, a tombolától a LEGO-építésig, no meg némi fagyizás, lángosozás és kürtős kalácsozás.

A nyárzáró pécsi családi hétvégén számos visszatérő, népszerű fellépőnek tapsolhattak: többek között Rutkai Borinak, Bognár Szilvinek, vagy a hazai Bóbita Bábszínház, a Tandem Színház produkciójának, míg az m21 Galéria Az Űr – Alternatív kozmoszok kiállításhoz kapcsolódóan is több gyerekprogramot szerveztek.

Köszönet mindenkinek, aki itt volt – most pedig a lehető legvidámabb tanévkezdést, és természetesen találkozunk a 2023-as Szamárfül Fesztiválon!

 

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mennyire trendi ma vért adni?
A MOME fiatal művészei tervezik a Z generáció meggyőzéséhez a plakátokat 2022.szeptember 26. –A Magyar Bankszövetség a Moholy-Nagy Művészeti Egyete…

További cikkek

A hagyományoknak megfelelően 2022. szeptember 29-én, csütörtökön 16 órától tartanak megemlékezést Tompa Mihályról, a költőről elnevezett könyvtárban (…