2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A karitatív munka elismerésére megalapították a Váradi Eszter-díjat

A karitatív munka elismerésére megalapították a Váradi Eszter-díjat

Első alkalommal osztották ki az Egy Lépéssel Több Alapítvány nevében az elismeréseket

Az Egy Lépéssel Több Alapítvány évzáró Mikulás partiján rendezte meg a díjátadót, ahol több száz résztvevő gyűlt össze, köztük a programban résztvevő családok, támogatók és érdeklődők. A rendezvényen színvonalas műsorokkal és játékokkal szórakoztatták a gyerekeket.

Az Egy Lépéssel Több alapítvány alapítója egyedülálló programmal robbant be a köztudatba. Ebben az évben indult a Fogadj örökbe egy családot! program, amely egyre sikeresebb, és számos híresség is csatlakozott már a kezdeményezéshez: Proksa Szandra, Rácz Jenő, Győrfi Pál és Kucsera Gábor is az alapítvány nagykövetei. Az alapítvány fő célkitűzése, hogy minél több, tartósan beteg gyermeket nevelő családot támogassanak.

Az idei évzáró esemény különleges pillanata volt a Váradi Eszter-díj alapításának bejelentése. A díjat Hajós István, az alapítvány alapítója hozta létre nagymamája, Váradi Eszter emlékére.

2023-ban az alábbi kategóriákban a következők nyerték el a díjat:

Az Év Nagykövete: Proksa Szandra
Az Év Támogatója (Vállalati Kategória): Wiking Yacht Klub – Varga Miklós
Az Év Magánszemély Támogatója: Orosné Bocskai Magdolna
Az Év Önkéntese: Stefanics Julianna
Az Év Előadója: Gangel Péter
Az Év Előadóművésze: Szolnoki Andrea
Különdíj: Oravecz Ákos, E-Print Magyarország

Az alapítvány gratulál a díjazottaknak, és szeretné háláját kifejezni minden résztvevőnek és támogatónak, akik hozzájárultak a sikeres eseményhez és a karitatív program folytatásához.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy márkás karórával elérhető, hogy az emberek tekintete a csuklóra szegeződjön. Továbbá meglepetésnek is kiválóak, hiszen magabiztosságot lehet velük…

További cikkek