2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Városi Est-beszélgetés egy diósgyőri strandról a részvételiség jegyében

Városi Est-beszélgetés egy diósgyőri strandról a részvételiség jegyében

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Dialóg Egyesület közösen rendezi meg az I. Városi Estet, a város részvételi demokratikus programjának legújabb elemét.

Helyszín: Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda (3534 Miskolc, Nagy Lajos király útja 14.)
Dátum: 2022.10.06.
Program: 15:30 – 16:30: A regisztrálókat fakultatív sétán kalauzolja a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Kabinetjének szakértője az egykori Diósgyőri Várfürdő területén.
17:00: A rendezvény helyszínén köszöntőt mond Varga Andrea, Miskolc MJV  alpolgármestere és Sélley Andrea, a szakmai megvalósításért felelős Dialóg Egyesület tagja.
17:15 – 19:00: I. Városi Est – szakértői megszólalások és kötetlen beszélgetések a Diósgyőri Várfürdő lehetőségeiről, tematikus asztaloknál.

A kávéházi jellegű, beszélgetős est témája egy esetleges fejlesztés az egykori Diósgyőri Várfürdő helyén, célja pedig minél korábban bevonni az állampolgárokat a közös gondolkodási folyamatokba. Az érintettek és az érdeklődők már a „nulladik fázisban” kifejthetik a véleményüket egy potenciális fejlesztéssel kapcsolatban, emellett szakemberek vázolják a lehetőségeket és korlátokat egyebek mellett az építészeti, gazdasági, műszaki lehetőségek tükrében – mindezt úgy, hogy egyáltalán nem garantált egy beruházás megvalósulása.

Végeredményként azonban a döntéshozók kezében lesz egy összegzés arról, hogy az állampolgárok a tények ismeretében, felelősen gondolkodva milyen irányvonalak mentén képzelik el az egykori diósgyőri strand megújulását. Egy, a jövőben megvalósuló fejlesztés esetén ez az alapot jelentheti a tervek elkészítéséhez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…
Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…