2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Újra idős embert gyilkoltak Borsodban – meddig kell még félelemben élni, mikor lép a kormány?

Újra idős embert gyilkoltak Borsodban – meddig kell még félelemben élni, mikor lép a kormány?

Hány nyugdíjast fognak még meggyilkolni, amíg a kormány komolyan veszi hogy Borsodban és vidéken romokban a közbiztonság?

A napokban a Borsod vármegyei Borsodnádasdon gyilkoltak meg fényes nappal egy idős nénit, a hírek szerint italra való pénzért. Sajnos nem elszigetelt esetről van szó, hanem rendszerszintű a probléma. Csak Ózd térségében egy éven belül ez már a harmadik gyilkosság, ahol idős ember az áldozat, ereje teljében lévő fiatal az elkövető. Bódvalenke, Csernely most pedig Borsodnádasd. Felmerül az a kérdés is, mi van a vármegyét irányító fideszes és balliberális (Jobbik, Momentum, DK, MSZP) képviselők felelősségével, akik az idén is egyhangúlag megszavazták a vármegye közbiztonsági beszámolóját?

Az adatok ugyanis elképesztőek: a gyilkosságok száma az elmúlt évben 9-ről 14 -re emelkedett, a  gyilkossági kísérleteké pedig 400 százalékkal nőtt. Szeretném felhívni a képviselőtársak figyelmét arra, hogy Borsodban mészárolják a nyugdíjasokat, őket képviselőként pedig azért küldték a testületbe, hogy jelezzék akár „nem” szavazatukkal, hogy nagy a baj. Nyilván ez nem csak rendőrségi kérdés, hanem ítélkezési és törvénykezési is. Hiszen ebben az esetben – és ezt is el kell mondani – gyorsan és hatékonyan elfogták a rendőrök a feltételezett tettest.
A Mi Hazánk Mozgalom azt várja, hogy az elkövető a kiszabható legmagasabb büntetést kapja. El kell kezdeni a no-go zónák felszámolását és a törvények szigorítását az ilyen és ehhez hasonló bestiális gyilkosságok elkövetőivel szemben.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, miskolci önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …