2023. 06. 5. hétfő

Fatime, Fatima
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Újabb idős embert öltek meg Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében – mikor tesz végre érdemi intézkedéseket a kormány?

Újabb idős embert öltek meg Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében – mikor tesz végre érdemi intézkedéseket a kormány?

Alig néhány héttel a Bódvalenkén történt brutális emberölés után, ahol egy 74 éves hölgynek oltották ki az életét, most itt a következő bestiális gyilkosság. Ezúttal Csernelyben, egy 83 éves idős nőt vert halálra egy 14 éves fiatal.
Az áldozatok rendre idős, védtelen nyugdíjasok, míg az elkövetők életerős fiatalemberek. Pontosan látszik, hogy a baj egyre nagyobb, de a kormány a homokba dugja a fejét és azt mantrázza, hogy rend van, pedig a hatóságok egyre kevésbé tudják megvédeni az embereket.

A kormány az Európai Unió előírásainak való megfelelési kényszere miatt, az idei évtől betiltotta a gumilövedékes fegyverek használatát, már korábban betiltotta a Magyar Gárdát, továbbá a Belügyminisztérium által irányított rendőrség, azok ellen indít eljárást, akik rendet szeretnének, mint például László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője ellen.
A Mi Hazánk Mozgalom azt várja el a magát nemzetinek nevező kormánytól, hogy ne a tisztességes embereket félemlítse meg, hanem kezdje meg a a különböző hatóságok munkáját összehangolni a súlyos, életellenes bűncselekményeket elkövetőkkel szemben és hozzon sokkal szigorúbb törvényeket! Támogathatják például a Mi Hazánk javaslatait, akár a szibériai bérrabtartás vagy a lincselési kísérlet szigorítása kapcsán. A Mi Hazánk álláspontja egyértelmű: véget kell vetni annak, hogy az idős, tisztességes embereknek félelemben kell élnie! Mi egy olyan országot szeretnénk, ahol a tisztességes emberek biztonságban vannak, a bűnözők pedig rettegnek!

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…