2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Újabb cégekre bukkantunk a Völner-család vagyonában – A DK vagyonosodási vizsgálatot követel Völner Pál ellen

Újabb cégekre bukkantunk a Völner-család vagyonában – A DK vagyonosodási vizsgálatot követel Völner Pál ellen

A sajtó az elmúlt pár napban sokat írt arról a cégbirodalomról és azokról családi vagyonokról, amelyek a korrupcióval gyanúsított Völner Pál családjához köthetőek.

Volt köztük ingatlanokkal foglalkozó cég és hajózással kapcsolatos vállalkozás is, mi azonban felfedeztünk két újabb céget is, a lovardákkal foglalkozó Aktív Lovak Kft.-t és az Active Horses Kft.-t, a Kft-k tagja pedig Völner Pál egyik lánya. Az egyik vállalkozás cégkivonatában az árulkodó völner@invitel.hu e-mail cím van megadva a vállalkozás honlapjaként. Ma még nem tudjuk, hogy az értékes területeken, a semmiből felépült lovardáknak van-e köze a korrupcióval szerzett pénzekhez, hogy a hivatali visszaélés elfogadásával járó milliók, amiket Völner Pál tett zsebre, ide is kerültek-e, de ezt nem is a mi feladatunk kideríteni.

A Demokratikus Koalíció azt követeli a NAV-tól, hogy indítson azonnali vagyonosodási vizsgálatot a fideszes Völner Pál ellen! Addig, amíg nem tudjuk, hogy Völner Pál pontosan mennyi pénzt fogadott el bűnszervezetben, folytatólagosan elkövetett hivatali visszaélés keretében, és hogy ezek a pénzek hova kerültek, addig ennek az ügynek soha nem lesz vége. Jogunk van tudni, hogy hova kerültek a korrupcióval szerzett milliók: ingatlanokba, hajózási cégbe, esetleg lovardákba, vagy még mindig van valami, amit nem tudunk? A DK azt követeli, hogy a NAV azonnal indítson vagyonosodási vizsgálatot Völner Pál ellen, derüljön fény az egész cégbirodalomra a Völner-család mögött!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …