2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Újabb állami vezető bukott le pedofil-üggyel – Orbán Viktorhoz fordul a Demokratikus Koalíció

Újabb állami vezető bukott le pedofil-üggyel – Orbán Viktorhoz fordul a Demokratikus Koalíció

A magát a családok és a gyermekek védelmezőjeként hirdető Orbán-kormányról ismét kiderült, hogy valójában a gyerekbántalmazókat és a pedofilokat védelmezi.

A Fidesz pedofil diplomatája, Kaleta Gábor után újabb vezető állami tisztségviselő bukott le gyermekpornográfiával. Sajtóhírek szerint pedofil videófelvételeket és képeket találtak a Nemzeti Földügyi Központ elnökének munkahelyi laptopján. A DK parlamenti írásbeli kérdésekkel akarta tisztázni a pedofil kormánytisztviselő kilétét, ám az Orbán-kormány a titkolózást választotta.

A Demokratikus Koalíció válaszokat követel az Orbán-kormánytól: hány pedofil dolgozik még a kormányban és az állami intézményekben? Hány pedofil állami tisztségviselő ügyét titkolták még el a magyar emberek elől? A DK írásbeli kérdést nyújt be magához a miniszterelnökhöz az ügyben, a hírek szerint ugyanis Orbán Viktor volt gimnáziumi osztálytársa lehet a pedofil állami vezető. A magyar embereknek joguk van választ kapniuk arra, hogy ki a legújabb pedofil kormánytisztviselő, hiszen joggal tartanak attól, hogy ő is megússza majd a valódi felelősségre vonást, mint a börtönt megúszó Kaleta Gábor.

dr. Vadai Ágnes
A DK frakcióvezető-helyettese 

Vadai Ágnes sajtótájékoztatója a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán érhető el:
https://www.facebook.com/dk365/videos/1118302015803628

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…
Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek