2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Támogatás érkezik: 80 gyermekkórház kap csomagot a bohócdoktoroktól

Támogatás érkezik: 80 gyermekkórház kap csomagot a bohócdoktoroktól

A Mátrix Közhasznú Alapítvány meseolvasó mesedoktor – és vidámító bohócdoktor csapata a segítő önkéntesekkel szorgos csomagolásban voltak az elmúlt napokban.

A kórháztámogató csapat ezúttal az ország újabb 80 gyermekkórházába mesekönyvekkel, csokoládéval, írószerekkel megtöltött csomagokat kézbesít. Az édességet, írószereket, játékokat tartalmazó csomagok a betegségből lábadozó gyermekeknek, illetve az egészségügyi dolgozók számára nyújt örömteli pillanatokat.

A Szeretetcsoki programmal gyermekek, felnőttek, kicsik – nagyok által összegyűjtött ezernyi ceruzát, színezőt, édességet, mesekönyvet kórházi osztályoknak, a benn fekvő gyerekek gyógyulását támogató céllal juttatják el. Ebben a körben tonnányi adományról beszélhetünk. Rácz Anett alapítványi vezető elmondta, hogy „a mesekönyvekkel és az eszközökkel a kórházban benntöltött gyógyulást segíti tartalmasabbá tenni, az egészségügyi intézményeket támogató program értéke a két millió forintot súrolja”. További ingyenes csomagot igénylő gyermekkórházak jelentkezését a www.bohocdoktor.com/korhazi-csomag felületen várják a piros orros bohócdoktorok.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…