2023. 03. 28. kedd

Gedeon, Johanna
1 EUR 385 HUF
1 GBP 439 HUF

Támogatás a Diósgyőri Bölcsőde bővítésére

Miskolc önkormányzata fontosnak tartja, hogy a város és annak intézményei folyamatosan fejlődjenek, megújuljanak.

Ezekhez a fejlesztésekhez járulnak hozzá a saját források mellett a különböző pályázati lehetőségek. Jelenleg is több beruházás zajlik a városban, például a Horváth-tető fejlesztése az Avason, a volt Szentpáli kereskedelmi iskola felújítása. A cél az, hogy a miskolciak olyan városban éljenek, amely alkalmazkodik az itt élők igényeihez, amely élhető, szerethető.

 

Ezen cél elérésében egy újabb mérföldkő, hogy a Bölcsődei Nevelés Fejlesztése című felhívásra Miskolc sikeresen pályázott. A pályázat során elnyert támogatás segítségével a Diósgyőri Bölcsőde bővítése valósulhat meg, szépülhet tovább, ez által a gyermekek egy még modernebb, minden igényt kielégítő intézményben vehetik igénybe a bölcsődei nevelést, ellátást.

Az elnyert összeg több mint 170 millió forint, amely vissza nem térítendő támogatás formájában segíti a bölcsőde bővítését.

Az önkormányzat elkötelezett a város fejlesztése mellett, ezért a jövőben is igyekszik a pályázati lehetőségek kihasználására, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy Miskolc gyarapodhasson, fejlődhessen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek