2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Támogatás a Diósgyőri Bölcsőde bővítésére

Miskolc önkormányzata fontosnak tartja, hogy a város és annak intézményei folyamatosan fejlődjenek, megújuljanak.

Ezekhez a fejlesztésekhez járulnak hozzá a saját források mellett a különböző pályázati lehetőségek. Jelenleg is több beruházás zajlik a városban, például a Horváth-tető fejlesztése az Avason, a volt Szentpáli kereskedelmi iskola felújítása. A cél az, hogy a miskolciak olyan városban éljenek, amely alkalmazkodik az itt élők igényeihez, amely élhető, szerethető.

 

Ezen cél elérésében egy újabb mérföldkő, hogy a Bölcsődei Nevelés Fejlesztése című felhívásra Miskolc sikeresen pályázott. A pályázat során elnyert támogatás segítségével a Diósgyőri Bölcsőde bővítése valósulhat meg, szépülhet tovább, ez által a gyermekek egy még modernebb, minden igényt kielégítő intézményben vehetik igénybe a bölcsődei nevelést, ellátást.

Az elnyert összeg több mint 170 millió forint, amely vissza nem térítendő támogatás formájában segíti a bölcsőde bővítését.

Az önkormányzat elkötelezett a város fejlesztése mellett, ezért a jövőben is igyekszik a pályázati lehetőségek kihasználására, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy Miskolc gyarapodhasson, fejlődhessen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum