2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Szijjártó Péter: Magyarországra nem teheti be a lábát illegális bevándorló

Szijjártó Péter: Magyarországra nem teheti be a lábát illegális bevándorló

“Amíg mi kormányzunk, illegális bevándorló Magyarországra nem teheti be a lábát” – ezt ígérte a külgazdasági és külügyminiszter csütörtök este a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter bejegyzésében megosztotta Tucker Carlsonnak, az amerikai FOX News műsorvezetőjének rövid videóját a témában. Tucker Carlson budapesti bejelentkezésében kiemelte: Orbán Viktor, Magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnöke 2015-ben azt mondta: “nem hagyjuk, hogy a tízmilliós nemzetünket örökre megváltoztassák olyan emberek, akiket mi nem hívtunk ide, de akik mégis idejönnek illegálisan”. Orbán Viktor – mint a műsorvezető kifejtette – “óriási nemzetközi nyomás közepette” nemet mondott, falat épített. Ez a déli határon épített “fal” – mint Tucker Carlson kiemelte – “gyakorlatilag véget vetett az országba irányuló illegális bevándorlásnak”. A műsorvezető – aki maga is ellátogatott a déli határra – megjegyezte: szembesült azzal, hogy nem is fal épült Magyarország határán, hanem egy egyszerű drótkerítés. Kitért arra is, hogy ennek a “falnak” a környezete teljesen rendezett volt. Nem voltak szemétkupacok, nem volt emberi szenvedés. Annyit tapasztaltak, hogy “nem lehet illegálisan Magyarországra jönni” – emelte ki Tucker Carlson. Azt is elmondta, hogy amikor a déli határon járt, éppen két Szíriából érkező migránst fogtak el a hatóságok, akik végig udvariasan bántak velük, végül visszakísérték őket Szerbiába. Ezt a műsorvezető úgy kommentálta: “ez egy igazi ország, vannak törvényeik”, ez pedig “működik”. Tucker Carlson úgy értékelt, mindehhez csak akaratra van szükség. Az amerikai műsorvezető úgy vélekedett, Magyarországnak a “nemzet megsemmisülését” elkerülő lépései példát jelentenek nem csak Európa, hanem az egész világ, a Nyugat számára. (MTI)

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum